Салат з руколою, куркою і
прошутто(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №239)
2 квітня 2023р. | |
52 |
Куряче філе приправляємо сіллю, перцем, сушеним часником, приправою для курки, поливаємо оливковою олією. Після чого випікаємо в духовці 25 хв при температурі 180 градусів.
Запечене філе нарізаємо тонкими слайсами.
Нарізаємо помідори невеликими кубиками.
У авокадо забираємо кісточку і м’якоть нарізаємо тонкими смужками.
На тарілку складаємо руколу з помідорами, приправляємо сіллю і перцем, складаємо курку і поливаємо бальзамічним соусом. Потім кладемо ще руколу, прошутто, авокадо і натираємо сир.
• сіль – 2 щіпки.
• перець чорний – 2 щіпки.
• приправа для курки – 2 щіпки.
• оливкова олія – 1 ст.л.
• сушений часник – 2 щіпки.
• помідор – 1 шт.
• рукола – 100 гр.
• авокадо – 1 шт.
• прошутто – 50 гр.
• бальзамічний соус – 1 ст.л.
• сир – 50 гр.
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
5 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картоплю, кабачки, цибулю та моркву очищаємо й натираємо на великій тертці. В залежності від ваших смакових переваг, пісна запіканка може містити також інші овочі, наприклад – солодкий перець, баклажани, помідори, цукіні, капусту...
Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...
Приготувати фарш. Кукурудзяну крупу крупного помелу перебрати, замочити на 5-6 годин і зварити...
Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю. Курку порізати соломкою...
у миску розбийте яйця, додайте цукор, сіль, вершкове масло або маргарин. Інгредієнти збийте. До маси додайте сметану і гашене соду. Перемішавши...
Крила вимити, потім порізати кожен на три частини; Сковороду розігріти, налити олію і викласти мясо; ...
Будь-який мясний фарш обсмажуємо в олії на повільному вогні. Солимо, перчимо за смаком. Ріпчасту цибулю подрібнюємо. Додаємо в сковороду з фаршем і обсмажуємо...
Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...
Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...
Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...