Сирний рулет(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №24)
![]() | 22 травня 2022р. |
![]() | 283 |

У глибоку миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль і добре збити вінчиком. Додаємо в яйця натерту на дрібній тертці моркву, натертий сир, додаємо сметану, перемішати до однорідної маси.
Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олію і розподіляємо сирно-морквину масу по всьому деко.
Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 12 хвилин. Готовий бісквіт перекладаємо на пергаментний папір і даємо повністю охолонути.
Приготуємо начинку, в глибоку миску викладаємо натерті плавлені сирки на дрібній тертці, крабові палички, часник, подрібнений кріп, сметану, перемішати.
Викладаємо начинку на сирну основу, рівномірно розподілити і загортаємо в рулет.
Рулет загортаємо в пергаментний папір і прибираємо в холодильник на 1 годину.
Готову закуску дістаємо з холодильника, нарізаємо і подаємо на святковий стіл. Смачного!
• сметана – 3 ст.л (з гіркою)
• твердий сир – 300 гр
• морква – 1 шт
• сіль – 0.5 ч.л
•
• Начинка:
• сирки плавлені – 3 шт
• крабові палички – 240 гр
• часник – 2 зуб.
• кріп – 0.5 Пуч.
• сметана – 2 ст.л
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Червону капусту тоненько нашаткувати. Посолити і прим’яти руками...

Першим ділом відваріть яйця круто. Поки вони варяться, наріжте ковбасу і помитий огірок соломкою, зсипте їх в глибоку салатницю. Готові яйця відкладіть остигати.Салат «Ярославський» з ковбасою і кукурудзою Цибулю і петрушку подрібніть, пересипте до ковбаси і огірка. Злити воду з кукурудзи, самі зерна пересипте в салатницю. Охолоджені яйця очистіть, наріжте півкільцями...

Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...

Прокрутити філе куряче з цибулею через м’ясорубку. З’єднати з рисом і посолити...

Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...

Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на 17 хвилин (перемішувати що 2-3 хвилини. Для того, щоб був «рум’янець» потрібно готувати з відкритою кришкою)...

Нарізати всі інгредієнти невеликими кубиками. Подрібнити горіхи, додати часник, заправити спеціями і майонезом,перемішати...

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...

Скибочки бекону обсмажити в олії з обох боків до хрусткої скоринки і викласти на серветку, щоб стек зайвий жир. Філе яловичини вимити холодною водою, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Моркву та селера, очистивши, нашаткувати тонкою соломкою, червону цибулю – кубиками, печериці – скибочками. Часник порубати...

Картоплю помити щіткою, загорнути у фольгу і запекти в духовці до готовності. Трохи охолодити, почистити і нарізати кубиками. Рибу почистити, видалити шкіру і кістки. Порізати на шматочки...