Салат з язиком і баклажанами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №240)

2 квітня 2023р.
1631


Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль.

Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани.

На розігріту сковорідку налити олію (майже, як для фритюра) і обсмажити баклажани до золотистої скоринки.

Виложити баклажани на паперовий рушник.

Охолодити.

Капусту порізати.

Язик порізати соломкою і додати до капусти. Додати баклажани, зернята гранати.

З апельсину вичавити сік і змішати з гірчицею і медом – заправка готова.

Налити заправку в салат, перемішати.

Смак має бути кисло-солодким.

Дати настоятися хвилин 10. Подавати на стіл.


• баклажан - 1 шт.
• язик свинний (відварити) - 2 шт.
• гранат (за бажанням)
• гірчиця (дижонська) - 2 ч.л.
• апельсин (великий) - 1 шт.
• капуста пекінська
• мед - 2 ч.л.
• крохмаль - 2 ст.л.
• сіль
• олія

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 18)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
180


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Шарлотка з вишнею

Вишню помийте, видаліть кісточки і пересипте крохмалем. Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати. Тісто має бути однорідним та консистенції сметани середньої густоти...

Запіканка з кабачків

Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вони молоді, то мякоть прибирати не потрібно. Натираємо їх на крупній тертці. Віджимати кабачки не потрібно. Дрібно ріжемо кріп, сир натираємо на крупній тертці. Додаємо до кабачків кріп, цибулю, половину чайної ложки солі, трохи чорного перцю, сир і перемішуємо. В іншу миску розбиваємо яйця, наливаємо рослинного масла і збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач ...

Салат із баклажанів з помідорами

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Куряча печінка в сметанному соусі

Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...

Салат з тунцем і сиром

Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць. Нашаткувати цибулю. Змішати з консервою. Нарізати сир і помідор. Підготовлені кубики відправити до риби. Наламати листя салату, нарізати оливки. Помістити в салат. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Салат з фетою, буряком і скумбрією

Скумбрію почистити, видалити плавники і хвіст, промити, видалити кістки. Потім нарізати на тонкі шматочки. Буряк запекти в фользі в духовці до готовності, охолодити і нарізати тонкими смужками...

Салат із редиски і апельсина

Почистити апельсин від шкірки і профілірувати його. Філе апельсина нарізати на шматочки...

Гриби смажені з яблуками і цибулею

400 гр. печериць або інших грибів нарізати досить крупними шматками. Середню цибулю нарізати чверть кільцями...

Пиріжки смажені з капустою

В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі. Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто...

Салат з вареною яловичиною

Варену яловичину нарізаємо на кубики. Також нарізаємо огірки...