Салат з язиком і баклажанами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №240)
![]() | 2 квітня 2023р. |
| 1631 |

Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль.
Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани.
На розігріту сковорідку налити олію (майже, як для фритюра) і обсмажити баклажани до золотистої скоринки.
Виложити баклажани на паперовий рушник.
Охолодити.
Капусту порізати.
Язик порізати соломкою і додати до капусти. Додати баклажани, зернята гранати.
З апельсину вичавити сік і змішати з гірчицею і медом – заправка готова.
Налити заправку в салат, перемішати.
Смак має бути кисло-солодким.
Дати настоятися хвилин 10. Подавати на стіл.
• язик свинний (відварити) - 2 шт.
• гранат (за бажанням)
• гірчиця (дижонська) - 2 ч.л.
• апельсин (великий) - 1 шт.
• капуста пекінська
• мед - 2 ч.л.
• крохмаль - 2 ст.л.
• сіль
• олія
(всього голосів: 18)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 18 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вишню помийте, видаліть кісточки і пересипте крохмалем. Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати. Тісто має бути однорідним та консистенції сметани середньої густоти...

Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та обсмажуємо до прозорості. Кабачки очищаємо від шкірки, якщо вони молоді, то мякоть прибирати не потрібно. Натираємо їх на крупній тертці. Віджимати кабачки не потрібно. Дрібно ріжемо кріп, сир натираємо на крупній тертці. Додаємо до кабачків кріп, цибулю, половину чайної ложки солі, трохи чорного перцю, сир і перемішуємо. В іншу миску розбиваємо яйця, наливаємо рослинного масла і збиваємо. Додаємо борошно і розпушувач ...

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Цибулю і моркву нарізати тоненькою соломкою. Викласти в сковорідку з розгрітою олією і пасерувати протягом 4-5 хвилин. Тим часом підготувати курячу печінку: почистити, промити і висушити паперовим рушником...

Порубати яйця. Злити рідину з рибної консерви. Нарізати. Отримані шматки відправити до яєць. Нашаткувати цибулю. Змішати з консервою. Нарізати сир і помідор. Підготовлені кубики відправити до риби. Наламати листя салату, нарізати оливки. Помістити в салат. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Скумбрію почистити, видалити плавники і хвіст, промити, видалити кістки. Потім нарізати на тонкі шматочки. Буряк запекти в фользі в духовці до готовності, охолодити і нарізати тонкими смужками...

Почистити апельсин від шкірки і профілірувати його. Філе апельсина нарізати на шматочки...

400 гр. печериць або інших грибів нарізати досить крупними шматками. Середню цибулю нарізати чверть кільцями...

В пусту тару засипаємо борошно, додаємо сухі дріжджі. Теплу воду, цукор і сіль змішуємо в іншій ємності. Перемішуємо доти поки всі компоненти розчиняться. Невеликими частинами вливаємо суміш до борошна і тоді замішуємо тісто...

Варену яловичину нарізаємо на кубики. Також нарізаємо огірки...


