Салат з язиком і баклажанами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №240)

2 квітня 2023р.
32


Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль.

Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани.

На розігріту сковорідку налити олію (майже, як для фритюра) і обсмажити баклажани до золотистої скоринки.

Виложити баклажани на паперовий рушник.

Охолодити.

Капусту порізати.

Язик порізати соломкою і додати до капусти. Додати баклажани, зернята гранати.

З апельсину вичавити сік і змішати з гірчицею і медом – заправка готова.

Налити заправку в салат, перемішати.

Смак має бути кисло-солодким.

Дати настоятися хвилин 10. Подавати на стіл.


• баклажан - 1 шт.
• язик свинний (відварити) - 2 шт.
• гранат (за бажанням)
• гірчиця (дижонська) - 2 ч.л.
• апельсин (великий) - 1 шт.
• капуста пекінська
• мед - 2 ч.л.
• крохмаль - 2 ст.л.
• сіль
• олія

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Піца на пательні

Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...

Сирний пиріг з зеленню

Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...

Швидка маринована капуста

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Гороховий крем-суп з сухариками

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...

Салат з кукурудзою та консервованим тунцем

Зливаємо рідину з банки, розминаємо виделкою консервований тунець. Невеликими кубиками нарізаємо огірок, сир, яйця та зелену цибулю. Додаємо кукурудзу...

Салат із курячої грудки і свіжих овочів

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Моркву очистити від шкірки, натерти на грубій терці...

Солені зелені помідори з болгарським перцем

Помідори помити і видалити плодоніжку. Часник почистити, помити, розрізати кожен зубчик навпіл...

Гарбузовий суп з куркою

Гарбуз вимийте та обсушіть. Розріжте навпіл, видаліть начинки, а потім почистіть від шкірки гострим ножем. З цибулини зніміть лушпиння. Коренеплоди обдайте під краном водою, помийте щіткою і видаліть шкірку овочечисткою. Цибулю настругайте довільно. Морквину натріть терткою. У товстостінну каструлю влийте олію без запаху. Складіть овочі і спассеруйте до м’якого стану. Очищений гарбуз наріжте великими квадратиками. Надішліть до овочів і підрум’яньте, періодично перевертаючи. Картоплю розріжте на кубики. Надішліть до...

Салат з помідорів і крабових паличок

Крабові палички і помідори нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на великій терці...

Томатний суп з фрикадельками

Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі...