Салат з куркою і авокадо(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №242)

2 квітня 2023р.
122


Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою.

Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе.

Варені курячі яйця нарізати крупними кубиками.

Спіле і м’яке авокадо порізати дрібними кубиками.

Для заправки в сметану (чи йогурт) додати сіль, перець і французьку гірчицю, добре все перемішати. Заправка готова.

На тарілку руками рвемо листя салату крупними шматками. Далі викласти філе, яйця, огірки і авокадо.

Чайною ложечкою викласти заправку.

Смачного!


• огірок – 1-2 шт.
• яйця – 3 шт.
• сіль – до смаку
• куряче філе – 200 гр.
• авокадо – 1 шт.
• листя салату
• для заправки:
• сметана (або грецький йогурт) – 100 гр.
• сіль, чорний мелений перець
• французька гірчиця – 1 ч.л. з гіркою

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Вечеря з лаваша

Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати...

Салат з копченою куркою і сиром

Листя салату вимити і висушити. Копчену грудинку нарізати тонкими скибками. Помідори черрі нарізати навпіл. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. За бажанням цибулю можна замаринувати (2 ст.л. оцту + 1 ст.л. цукру). Приготувати заправку...

Чебуреки на пиві

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Салат з оселедцем

Цибулю нарізати кубиком, залити холодною водою, щоб не була гостра. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиком. Викласти в миску ...

Картопляний пиріг з мясом і овочами

Філе порізати скибками, обсмажити, додати цибулю і часник, обсмажити, влити соєвий соус і бульйон, додати заморожені овочі, сіль і перець. Зверху викласти картопляне пюре рівним шаром, поставити у духовку на 40 хв...

Салат з рисом «Сніданок туриста» на зиму

Всі овочі перебрати, ретельно помити й обсушити рушником. Помідори очистити від плодоніжок і порізати на четвертинки або половинки, якщо томати дрібні...

Класичне м’ясо по-французьки в духовці

М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...

Курячі тефтельки з томатною заливкою

Прокрутити філе куряче з цибулею через м’ясорубку. З’єднати з рисом і посолити...

Салат з тунцем

Огірки, яйця і зелень нарізати. Викласти частину яєць, змастити майонезом і викласти решту яєць, змастити майонезом...

Картопляно-морквяні галушки

Духовку розігріти до 200 °С. Картоплю вимити, обсушити паперовим рушником, наколоти виделкою і запікати до готовності близько 1 години. Моркву почистити, нарізати кружальцями завтовшки 5 мм...