Салат з куркою і авокадо(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №242)

2 квітня 2023р.
1313


Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою.

Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе.

Варені курячі яйця нарізати крупними кубиками.

Спіле і м’яке авокадо порізати дрібними кубиками.

Для заправки в сметану (чи йогурт) додати сіль, перець і французьку гірчицю, добре все перемішати. Заправка готова.

На тарілку руками рвемо листя салату крупними шматками. Далі викласти філе, яйця, огірки і авокадо.

Чайною ложечкою викласти заправку.

Смачного!


• огірок – 1-2 шт.
• яйця – 3 шт.
• сіль – до смаку
• куряче філе – 200 гр.
• авокадо – 1 шт.
• листя салату
• для заправки:
• сметана (або грецький йогурт) – 100 гр.
• сіль, чорний мелений перець
• французька гірчиця – 1 ч.л. з гіркою

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 28)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
280


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат із авокадо з помідорами і кукурудзою

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Салат з морської капусти і буряка

Почистити варений буряк, нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю помити, посушити і дрібно нарізати...

Салат з пекінською капустою і куркою

Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Пісні голубці з гречкою і грибами

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Салат з брокколі

Капусту брокколі промити, розібрати на суцвіття. Додати в киплячу підсолену воду, як закипить варити 4 хвилини...

Швидка маринована капуста

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Салат з беконом і сиром

Салат і помідори промити, обсушити. В мисці змішати олію, лимонний сік, вичавлений часник, сіль, перець, трави...

Домашня карамель

Карамель рекомендують готувати в посуді з товстим дном. Цукор, помішуючи, розтопити та нагріти на середньому вогні. Коли маса набуде бурштинового кольору, прибрати її з вогню й потроху влити тепле молоко, помішуючи. Потім знову поставити на повільний вогонь і помішувати, не доводячи до кипіння. Додати ванілін, дрібку солі й перемішати. Прибрати з вогню і додати масло, ще раз добре перемішати...

Запечена скумбрія

У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...

торт з печива, з шоколадним кремом

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...