Салат з куркою і авокадо(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №242)
![]() | 2 квітня 2023р. |
| 1313 |

Огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою.
Також кубиками або соломкою нарізаємо куряче філе.
Варені курячі яйця нарізати крупними кубиками.
Спіле і м’яке авокадо порізати дрібними кубиками.
Для заправки в сметану (чи йогурт) додати сіль, перець і французьку гірчицю, добре все перемішати. Заправка готова.
На тарілку руками рвемо листя салату крупними шматками. Далі викласти філе, яйця, огірки і авокадо.
Чайною ложечкою викласти заправку.
Смачного!
• яйця – 3 шт.
• сіль – до смаку
• куряче філе – 200 гр.
• авокадо – 1 шт.
• листя салату
• для заправки:
• сметана (або грецький йогурт) – 100 гр.
• сіль, чорний мелений перець
• французька гірчиця – 1 ч.л. з гіркою
(всього голосів: 28)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 28 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Почистити варений буряк, нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю помити, посушити і дрібно нарізати...

Нарізати філе. Кубики необхідні маленькі. Покласти у сковорідку. Влити олію. Засмажити. Кубики повинні забарвиться в красивий золотистий колір. Остудити. Нашаткувати капусту. Надіслати до курячих шматочків. Підсолити. Влити майонез. Перемішати...

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Капусту брокколі промити, розібрати на суцвіття. Додати в киплячу підсолену воду, як закипить варити 4 хвилини...

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Салат і помідори промити, обсушити. В мисці змішати олію, лимонний сік, вичавлений часник, сіль, перець, трави...

Карамель рекомендують готувати в посуді з товстим дном. Цукор, помішуючи, розтопити та нагріти на середньому вогні. Коли маса набуде бурштинового кольору, прибрати її з вогню й потроху влити тепле молоко, помішуючи. Потім знову поставити на повільний вогонь і помішувати, не доводячи до кипіння. Додати ванілін, дрібку солі й перемішати. Прибрати з вогню і додати масло, ще раз добре перемішати...

У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...


