Салат «вінок з креветками»(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №244)
![]() | 2 квітня 2023р. |
![]() | 2501 |

В глибокій тарілці листя салату в руколу поливаємо лимонним соком, солимо и додаємо трохи олії.
Все перемішуємо.
Помідори черрі и моцарелу розрізаємо навпіл.
Також нарізаємо оливки.
Очищені креветки солимо, перчимо і обсмажуємо з двох сторін до готовності.
В центрі на тарілку кладемо перевернену тарілку меншого діаметру.
Навколо викладаємо листя салату, поверху викладаємо помідори, моцарелу, оливки і креветки.
• помідори черрі 300 гр.
• моцарелла 150 гр.
• оливки
• листя салату 1 пучок
• руккола
• лимон (сік лимона)
• сіль
• олія
(всього голосів: 10)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
10 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізаємо огірки. Ріжемо сир і яйця кубиками...

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі...

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...

Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...

Малину очистити від хвостиків, перебрати, скласти у варильний таз. Додати цукор і трохи води. Поставити на мінімальний вогонь. Помішуючи малину, довести до кипіння. Не давати закипіти! Витримати 5 хвилин. Заповнити підготовлені банки варенням з малини. Закрити банки кришками...

У м’ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю і часник, яйце, сіль і перець за смаком. Добре вимішати. Помідори нарізати дрібними шматочками, додати сметану і перемішати...

Розігріти духовку до 200 градусів. Лист слойоного тіста нарізати на трикутники. В середину кожного трикутника викласти шоколад і завернути в форму круасанів...

Всі продукти повинні бути кімнатної температури, щоб тісто рівномірно піднімалося та добре пропікалося. Цукор з’єднуємо з сіллю та ваніліном та розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо міксером до пишності...