Салат з хрусткими баклажанами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №245)

9 квітня 2023р.
133


Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини.

Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см.

Складаємо баклажани в глибоку тарілку. Багато солимо, добре перемішуємо і залишаємо на 5хв.

Тим часом нарізаємо на великі шматки помідори, складаємо у глибоку тарілку.

Нарізаємо зелень (м’яту, базилік, кінзу) не дуже дрібно.

Додаємо зелень до помідорів. Подрібнимо 2 зубці часника, додаємо до помідорів і зелені.

Баклажани обвалюємо в кукурудзяному крохмалі зі всіх сторін.

Нагріваємо в сотейнику олію і обсмажуємо баклажани у фритюрі протягом 3-4 хв.

Потім викладаємо їх на паперові рушники, щоб увібрали зайвий жир.

Після чого перекладаємо баклажани до інших овочів.

Додаємо 2 ст.л. оливкової олії. Обережно перемішуємо салат.

Перекладаємо салат на тарілку і викладаємо на гору шматочки сиру «Фета».

Посипаємо насінням соняшника.

Смачного!


• баклажан – 1 шт.
• помідори – 2 шт.
• часник – 2 зуб.
• сир «фета» – 50 гр.
• м’ята
• базилік
• кінза
• оливкова олія – 2 ст.л.
• смажене насіння соняшника – 5 гр.
• кукурудзяний крохмаль
• олія – 0.5 л.
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з креветками і авокадо

Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...

Фокача з помідорами чері

Розігрійте духовку до 220 градусів. Надайте тісту руками форму кола діаметром 30 см...

Швидка маринована капуста

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Детокс-салат із морквою та горіхами

Моркву помити, почистити й нарізати за допомогою овочечистки тонкою локшиною. Огірок помити й нарізати так само. Зелень петрушки й базиліку помити, обсушити, подрібнити, і розтерти в ступці. Додати сіль, перець та сметану, добре перемішати...

Кабачки за 8 хвилин з кетчупом

Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...

Малосольні помідори, фаршировані зеленню, часником і перцем чилі

Помідори для цього рецепту краще брати середні або дрібні, щоб вони добре вмістилися в літрову банку. Помідори помити і надрізати навпіл не до кінця...

Млинці на молоці

Всі необхідні інгредієнти мають бути кімнатної температури, тому краще підготувати їх заздалегідь. ...

Салат з тунцем

Огірки, яйця і зелень нарізати. Викласти частину яєць, змастити майонезом і викласти решту яєць, змастити майонезом...

Салат з вареною яловичиною

Варену яловичину нарізаємо на кубики. Також нарізаємо огірки...

Салат з яловичою печінкою

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...