Салат з печерицями і цвітною
капустою (теплий)
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №250)

5 травня 2023р.
459


На розігріту сковорідку викласти печериці і перемішати.

Капусту розділити на суцвіття, залити окропом і за хвилину додати до грибів, перемішати. Додати спеції і йогурт, перемішати. Збавити газ і накрити кришкою.

Тим часом порізати цибулю-порей і дрібно порубати кріп.

Додаємо зелень в сковорідку, перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!


• печериці-150 г
• цвітна капуста-1/2
• цибуля-порей-1 шт
• пучок кропу
• молотий перець/морська сіль, тим’ян
• натуральний йогурт 0,1% – 2 ст.л.
• олія

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
торт з печива, з шоколадним кремом

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...

Кавовий пиріг із шоколадом

Кількість цукру можна коригувати залежно від того, наскільки солодка випічка до вподоби. Змішати сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, розпушувач. Цукор перетерти з маргарином і яйцями. Змішати все з кавою, вилити суміш у форму. Покласти в духовку для запікання. Готовий корж щедро полити топінгом...

КОТЛЕТКИ З ЯЙЦЯ ТА КАБАЧКА (від 1 року)

Відварити 4 яйця, почистити, натерти на великій тертці. Кабачок помити, натерти на дрібній тертці. Перемішати варені яйця із сирим виделкою, додати кабачок та сир. Викласти ложкою на пергамент і випікати до золотистої скоринки за 160 °C...

Вечеря з лаваша

Сир, ковбасу і варені яйця натерти. Нарізати зелень і томати...

Крем-суп з гарбузом і сиром

Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...

Французький цибулевий суп з грінками

Цибулю очистити, помити, нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити цибулю до золотистого кольору в каструлі на вершковому маслі. Додати сіль, цукор, борошно, смажити ще 1 хвилину...

Салат з тунцем і білою квасолею

Червону цибулю нарізати півкільцями. Замаринувати цибулю в суміші води, цукру і яблучного оцту протягом 20 хв. Половину моркви нарізати тонкими скибочками. Залити гарячою підсоленою водою і відварити близько 1хв. Перекинути моркву на сито і облити холодною водою. ...

Гострий салат з червоної капусти

Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...

Салат з копченої курки

Дрібно нарізати копчену курку. Нарізати огірок кубиками...

Мідії з помідорами

Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...