Швидка закуска із баклажанів(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №255)
6 травня 2023р. | |
64 |
Баклажан порізати на кільця середньої ширини і потім на брусочки (НЕ ЧИСТИТИ).
Поставити баклажани в мікрохвильовку на 10 хв.
В банку з кришкою налити олію, оцет, сіль і цукор. Добре потрусити.
Порізати зелень, тоненько нарізати перець.
Дістати баклажани із мікрохвильовки, залити заправкою, посипати зеленню, перцем і часником.
Перемішати, охолодити.
• пучок зелени
• 1 зелений перець
• 1 ст. л винного оцту або 2 ст. л бальзамічного
• сіль
• 1 ч. л. цукру
• 1 ст. л олії
• 3 зубчика часника дрібно порізаного (не давити!)
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Все, крім цибулі, ріжемо великими кубиками. Цибульку тоненькими кільцями. Додаємо маслини, акуратно перемішуємо, солимо, поливаємо олією, викладаємо на широку тарілку. Бринзу за бажанням ріжемо дрібними кубиками і перемішуємо з іншими інгредієнтами, або нарізаємо невеликими прямокутниками і викладаємо зверху на салат уздовж облямівки тарілки. Прикрашаємо маленькими листочками базиліка або посипаємо італійськими травами...
Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...
Цибулю обсмажити кілька секунд на великому вогні, додати перець, смажити на такому ж вогні, ще кілька секунд. Після чого зробити середній вогонь, і обжарювати до готовності. Викласти в тарілку. На тій же сковороді смажимо курячі сердечка на великому вогні, постійно помішувати. Додати порізані помідори, спеції. Зменшити вогонь та тушкувати під кришкою 15 хвилин...
Пресовані дріжджі залийте молоком. Всипте 1 ст. л. цукру та 3 ст. л. пшеничного борошна. Ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин. До дріжджової суміші додайте яйце, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор, сіль і пшеничне борошно, що залишилося. Замішайте однорідне тісто. Накрийте його та приберіть у тепло на 30 хвилин...
Банани, апельсини, яблука і ківі очистити від шкірки і нарізати невеликими шматками. Заправити натуральним йогуртом...
Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...
Яйця відварити і охолодити. Огірки, помідори, яйця нарізати великими кубиками...
Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...
М’ясо посолити і поперчити з кожного боку. Розігріти сковороду...
Кефір повинен мати температуру 35 градусів, тобто не бути холодним. Додаємо до нього сіль, вводимо яйце і добре збовтуємо. Насипаємо борошно, додаємо при замісі до тих пір, поки тісто не перестане поглинати продукт. Мнемо добре руками, залишаємо на годину...