Весняний салат(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №259)
![]() | 6 травня 2023р. |
![]() | 470 |

Огірок і помідор нарізати невеликими кубиками.
Цибулю нарізати тонкою соломкою.
Потім до овочів додати листя салату.
Посолити все, поперчити, присипати прованськими травами.
Полити бальзамічним соусом, соком лимона, оливковою олією і перемішати.
• помідор – 1 шт.
• цибуля – 1 шт.
• листя салату – 1 пучок
• сіль – 1 щіпка
• перець чорний – 1 щіпка
• прованські трави – 1 щіпка
• сік лимона – 3 мл.
• бальзамічний соус – 2 ч.л.
• оливкова олія – 2 ст.л.
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в...

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати середнім кубиком. Викласти в миску. Додати консервовану квасолю, дрібно нарізаний часник...

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Помідори і сир нарізати, додати в миску. Туди ж додати кукурудзу, сухарики...

Баклажан порізати на кільця середньої ширини і потім на брусочки (НЕ ЧИСТИТИ). Поставити баклажани в мікрохвильовку на 10 хв...

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

Овочі (цибулю, моркву) почистити, дрібно порізати, обсмажити. Рис відварити. У фарш додати приготовані овочі та рис. З рисово-м’ясної суміші формуємо невеликі кульки, діаметр близько 4-5 см...

Все, крім цибулі, ріжемо великими кубиками. Цибульку тоненькими кільцями. Додаємо маслини, акуратно перемішуємо, солимо, поливаємо олією, викладаємо на широку тарілку. Бринзу за бажанням ріжемо дрібними кубиками і перемішуємо з іншими інгредієнтами, або нарізаємо невеликими прямокутниками і викладаємо зверху на салат уздовж облямівки тарілки. Прикрашаємо маленькими листочками базиліка або посипаємо італійськими травами...