Арабський салат із апельсинів(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №260)
![]() | 6 травня 2023р. |
![]() | 112 |

Почистити апельсини до м’якоті і нарізати їх тонкими кільцями.
Цибулю нарізати на тонкі пір’я.
На плоску тарілку викласти кільця апельсина.
Зверху розкласти цибулю і оливки. Додати листя салату.
Перець чилі порізати колечками і посипати на салат.
Посолити і поперчити.
Полити оливковою олією.
Посипати зверху зеленню.
• червона цибуля - 1 шт.
• листя салату
• оливки без кісточки - 1 банка
• перець чилі – 0,5 шт.
• оливкова олія – 2-3 ст.л.
• перець чорний мелений
• сіль
• зелень петрушки
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Розм’якшене вершкове масло розтерти з цукром. Розбити яйця й перемішати. Всипати просіяне борошно і розпушувач, перемішати до однорідності. Яблука почистити, видалити насіння, подрібнити. Потушкувати у вершковому маслі до м’якості...

Спочатку потрібно підігріти воду, додайте туди трохи солі, цукор і дріжджі. Перемішайте вміст каструльки, потім влийте в неї три столові ложки олії. Вбийте туди ж одне яйце, злегка перемішайте. Вилийте заготовку для тесту в глибоку миску, туди ж додайте половину просіяного борошна. Постійно перемішуючи, додайте другу частину. Вимішуйте тісто ложкою, потім з’єднайте руки. Скачайте отриману суміш в кулю, накрийте рушником. Залиште на годину в теплому...

Перед консервацією баклажани гарненько помити, далі нашаткувати соломкою тоненькою. Посипати їх сіллю, дати постояти близько години. Далі вимити овочі, що залишилися. Моркву подрібнити за допомогою спеціальної корейської терки. У перцю видалити плодоніжки з насінням, а решта нашаткувати смужками...

Першим ділом відваріть яйця круто. Поки вони варяться, наріжте ковбасу і помитий огірок соломкою, зсипте їх в глибоку салатницю. Готові яйця відкладіть остигати.Салат «Ярославський» з ковбасою і кукурудзою Цибулю і петрушку подрібніть, пересипте до ковбаси і огірка. Злити воду з кукурудзи, самі зерна пересипте в салатницю. Охолоджені яйця очистіть, наріжте півкільцями...

М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти. Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо...

У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...

Баклажани почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною 5-6 мм, обсмажити їх на сковорідці до золотого кольору. Викласти баклажани на паперові серветки, щоб позбутися зайвої олії...

Засипте ягоди в каструлю, додайте цукор і подрібніть ягоди. Залиште на 4-5 годин, нехай цукор повністю розчиниться. Не забувайте періодично помішувати масу. Розфасуйте перетерту з цукром малину по пакетам або контейнерам і зберігайте в морозилці. Якщо хочете використовувати банки, то корегуйте рецепт – цукру потрібен не 1 кг, а 1,5...

Помідори черрі нарізаємо на 4 частини. Сир тремо на великій терці...

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...