Теплий овочевий салат(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №264)
![]() | 11 травня 2023р. |
![]() | 743 |

Нарізати дрібно цибулю.
Огірки нарізати соломкою.
Подрібнити зелень.
Моркву натерти на терці.
Обсмажити спочатку цибулю, щоб стала м’яка, додаємо моркву. Смажимо щоб морква стала теж м’яка.
В салатник висипаємо квасолю, огірки, зелень і цибулю з морквою.
Перчимо і перемішуємо.
Салат готовий.
Смачного!
• огірки солені – 3 шт.
• морква – 1 шт.
• цибуля – 1 шт.
• кріп
• петрушка
• зелена цибуля
• перець
• олія – 2-3 ст.л.
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Огірки, яйця і зелень нарізати. Викласти частину яєць, змастити майонезом і викласти решту яєць, змастити майонезом...

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...

Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Куряче філе наріжте невеликими кубиками, покладіть у киплячу підсолену воду і варіть 20 хвилин. Лук поріжте дрібними шматочками, гриби - пластинками. Картоплю почистьте і наріжте невеликими кубиками. Обсмажуйте цибулю на вершковому маслі приблизно 5 хвилин. Додайте гриби і смажте, поки не випарується практично вся рідина. Посоліть і поперчіть...

У 200 мл теплого молока додайте столову ложку розтопленого вершкового масла та чайну ложку цукру. Всипте 150 г борошна і сіль. Перемішайте. Додайте ще 200 мл молока та 150 г борошна. Ретельно перемішайте. Сковорідку змажте рослинною олією і смажте млинці діаметром 15-16 см. Викладіть їх на тарілку...

Капусту ріжуть на чотири частини, шаткують, виминають дуже обережно. Перемішують із сіллю і тісно складають у підготовлений емальований посуд. Посипають шаром моркви. Потім притискають гнітом, щоб сік повністю покрив капусту. Капусту три дні тримають у приміщенні, щоб вкисла. Потім гніт знімають і капусту перемішують, щоб випустити газ. Далі ще добу тримають у теплі, щоб „дозріла”. А потім перекладають у трилітрові банки. Сік повинен повністю покрити капусту в банці...

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком. Додати майонез, сік лимона і сіль...

Нарізати свинячий шматок на кубики. Порубати яйця. Подрібнити солодкий перець. Нарізати помідори. Огірки нашаткувати. Натерти сир. Порубати цибулю...