Салат з курячого філе(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №267)
12 травня 2023р. | |
30 |
Яйця відварити.
Куряче філе поперчити і посолити, обсмажити на сковорідці до золотавого.
Всі інгредієнти порізати кубиками.
Сир натерти на терці.
Викласти шарами: зелень, майонез, куряче філе, майонез, помідори, майонез, яйця, майонез, сир, майонез. Верхній шар прикрасити за своїм смаком.
Смачного!
• куряче філе 1 шт. (250 гр.)
• помідор 2 шт.
• зелень (салат і рукола)
• майонез
• тертий сир
• сіль
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
5 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...
Варені яйця нарізати кубиком. Відварити цвітну капусту, яку перед тим розібрати на суцвіття, охолодити...
Зваріть 3 яйця і потріть їх у великій тертці. Натріть моркву на дрібній тертці, а картопля на великій і відіжміть від соку. Кабачок натріть на великій тертці і змішайте з іншими овочами. Сире яйце збийте віночком, змішайте з іншими продуктами і поставте масу в холодильник на півгодини. Добре перемішайте тісто, руками сформуйте котлети (сік можна віджимати) і випікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 °C...
Молоду картоплю відварити зі шкіркою до пів готовності в підсоленій воді. Готову картоплю розрізати на половинки...
Відварити яйця. В тунець додати гірчицю, мед, сіль, перець...
Почистити кабачки, розрізати вздовж, видалити насіння, якщо велике. Половинки нарізати на на кубики 1,5-2 см. Солодкий перець розрізати вздовж, видалити насіння і перетинки. Нарізати шматочками приблизно 1,5 см. Щоб салат був яскравішим, використовувати різнокольоровий перець...
Нашаткувати тоненько капусту. Додати сіль, зім’яти руками...
Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити. Цибулю нарізати кубиком...
Нарізати цибулю. Обсмажити її до золотистого кольору. Нашаткувати капусту, посилити і добре її вим’яти в великій мисці...
Печериці нарізати тонкими пластинками, перець соломкою, а курку невеликими шматочками. На сковороді розтопити 1 ст.л. вершкового масла і обсмажити курку з двох сторін...