Салат с куркою і грибами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №274)
![]() | 16 травня 2023р. |
![]() | 1149 |

Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити.
Цибулю нарізати кубиком.
Часник дрібно нарізати.
Розігріти сковорідку.
Обсмажити цибулю і часник до золотистого кольору.
Нарізати печериці, додати в сковорідку до цибулі і часнику.
Обсмажити, доки не зникне з грибів волога. Охолодити.
Відварену курку і огірки нарізати соломкою або кубиками.
Додати сметану і майонез, посолити і поперчити за смаком.
• печериці – 400 гр.
• мариновані огірки – 300 гр.
• часник – 2 зубчика
• цибуля – 1 шт.
• сіль
• перець
• олія (для смаження) – 40 мл.
• сметана – 2 ст.л.
• майонез – 2 ст.л.
(всього голосів: 11)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
11 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Вимити і почистити овочі. Нарізати їх кубиками. Покласти в каструлю. Обсмажити овочі прямо в каструлі на рослинній олії протягом 5-7 хвилин. Додати 1 літр окропу, нарізаний кубиками плавлений сир, посолити, поперчити і варити до мякості овочів 15 хвилин...

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...

У готовий свиняче-яловичий фарш додати 1 сире яйце, сіль і перець за смаком. Перемішати. Сиру картоплю очистити і нарізати тонкими скибочками. На дно змащеної олією форми укласти нарізану картоплю, посолити...

Помідори пропустити через мясорубку. Баклажани очистити від шкірки, розрізати уздовж навпіл, засипати сіллю на 15-20 хвилин, щоб видалити гіркоту. Промити, обсушити, нарізати великими кубиками. Перець нарізати соломкою. Часник і гострий перець – довільно...

Цибулю очистити, помити, нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити цибулю до золотистого кольору в каструлі на вершковому маслі. Додати сіль, цукор, борошно, смажити ще 1 хвилину...

У маленькій ємності змішати яйця, тепле молоко та олію. Поступово вмішати у просіяне борошно. Місити тісто протягом 10 хв. Печериці, шинку, цибулю та помідори нарізати скибочками. Твердий сир натерти на дрібній тертці, плавлений сир ― на крупній...

Всі овочі подрібнити та перемішати. Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати сметану, яйця, майонез. Все ретельно перемішати...

Баклажани порізати кружечками, посолити. Подрібнити перець, часник і томати, додати спеції. Помити овочі, обсушити, посмажити...

Баклажани добре промити, відрізати хвостики, розрізати навпіл вздовж, потім кожну половинку також нарізати вздовж на 2-3 частини, в залежності від розміру баклажанів, нарізати досить крупними кубиками. Для того, щоб прибрати гіркоту з баклажанів, в миску влити 2 літри води, додати 1 чайну ложку солі, перемішати. Відправити баклажани в воду, залишити на 10-20 хвилин, потім баклажани відкинутим на сито і дати стекти воді...