Салат с квасолею і шинкою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №275)
16 травня 2023р. | |
18 |
Шинку нарізати соломкою.
Сир натерти на терці.
Огірки і болгарський перець нарізати соломкою.
Зелень нарізати дрібно.
Додати все в салатник.
Для соусу: змішати оливкову олію, соєвий соус, сік лимона і гірчицю.
Заправити салат.
Перемішати.
Також в заправку можна додати 3 ст.л. майонезу.
• сир – 100 гр.
• перець болгарський – 1 шт.
• квасоля консервована – 1 банка
• червона цибуля – 1 шт.
• огірок маринований – 3 шт.
• зелень петрушки – 10 гр.
• заправка для салату:
• гірчиця зерниста – 2 ч.л.
• сік лимона – 2 ст.л.
• оливкова олія – 2 ст.л.
• соєвий соус – 2 ст.л.
• майонез – за бажанням
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...
Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...
Розім’яти виделкою тунець. Огірок і яйця нарізати на невеликі кубики...
Нарізати цибулю дрібним кубиком, додати оцет, цукор і воду. Перемішати все і замаринувати на 10-15 хв...
Малину очистити від хвостиків, перебрати, скласти у варильний таз. Додати цукор і трохи води. Поставити на мінімальний вогонь. Помішуючи малину, довести до кипіння. Не давати закипіти! Витримати 5 хвилин. Заповнити підготовлені банки варенням з малини. Закрити банки кришками...
Капусту готуємо звичайним способом: відварюємо качан, прибираючи у міру розм’якшення верхнє листя. Якщо середня жила дуже велика і жорстка, обрізаємо її гострим ножем. Відварюємо рис до напівготовності, остуджуємо та змішуємо з фаршем...
Баклажани порізати кружечками, посолити. Подрібнити перець, часник і томати, додати спеції. Помити овочі, обсушити, посмажити...
Взяти 100 г розмякшеного масла, додати 3 ст. л. сметани, борошно, сіль. Замісити тісто. Викласти у форму і рівномірно розімяти руками так, щоб товщина коржа була 1,5 см, а висота бортика 1,5 см. Форму поставити в холодильник на півгодини...
Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...
Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...