Салат з овочами по-корейськи(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №279)
![]() | 17 травня 2023р. |
![]() | 1340 |

Порізати цукіні кільцями.
Частину порізати півкільцями.
Посилити, добре перемішати і залишити на 30 хв.
Перець порізати смужками.
Підготувати всі спеції.
Цукіні швидко промити холодною водою і добре витиснути.
До цукіні викласти перець.
Зверху викласти спеції, вичавити часник.
Олію підігріти і гарячу вилити на спеції і часник.
Влити оцет, посипати цукром, посипати порізану зелень.
Добре перемішати.
Через пів години можна куштувати.
• перець болгарський (великий) - 1 шт.
• кінза - 30 гр.
• кріп - 20 гр.
• оцет (70%) - 0.5 ст.л.
• коріандр (молотий) - 0.5 ч.л.
• паприка солодка - 1 ч.л.
• перець червоний пекучий - 0.5 ч.л.
• перець чорний
• часник - 3 зуб.
• цукор - 1 ст.л.
• сіль - 20 гр.
• олія - 50 мл.
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...

Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...

Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...

Відбити філе з однієї сторони, посолити з обох сторін і одну сторону, яка не відбита, посипати солодкою паприкою. Перець солодкий нарізати довільно, припустити на маслі 2-3 хвилини...

Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...

Цибуля порізати кільцями. Додати лимонний сік і цукор...

Яйця відварити. Рис зварити в підсоленій воді...

Гарбуз очистити, порізати шматочками і запекти до мякості. Другий варіант - гарбуз можна відварити до готовності. Готовий гарбуз перебити блендером до стану пюре...

Поріжте часник та цибулю, моркву натріть на великій тертці, гарбуз почистіть і поріжте кубиками. Протушкуйте овочі без олії близько 5 хвилин, поки цибуля не буде мякою. Додайте гарбуз, залийте курячим бульйоном або окропом і варіть, поки гарбуз не буде готовим. Перемістіть протушковані овочі в чашу блендера та зробіть однорідне пюре. Перекладіть пюре в каструлю, додайте молоко, доведіть до кипіння. Густоту супчика можна регулювати, додаючи трохи окропу або бульйону...

Помідори черрі нарізаємо на 4 частини. Сир тремо на великій терці...