Салат з овочами по-корейськи(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №279)

17 травня 2023р.
57


Порізати цукіні кільцями.

Частину порізати півкільцями.

Посилити, добре перемішати і залишити на 30 хв.

Перець порізати смужками.

Підготувати всі спеції.

Цукіні швидко промити холодною водою і добре витиснути.

До цукіні викласти перець.

Зверху викласти спеції, вичавити часник.

Олію підігріти і гарячу вилити на спеції і часник.

Влити оцет, посипати цукром, посипати порізану зелень.

Добре перемішати.

Через пів години можна куштувати.


• цукіні (або кабачки) - 700 гр.
• перець болгарський (великий) - 1 шт.
• кінза - 30 гр.
• кріп - 20 гр.
• оцет (70%) - 0.5 ст.л.
• коріандр (молотий) - 0.5 ч.л.
• паприка солодка - 1 ч.л.
• перець червоний пекучий - 0.5 ч.л.
• перець чорний
• часник - 3 зуб.
• цукор - 1 ст.л.
• сіль - 20 гр.
• олія - 50 мл.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
КОТЛЕТИ З КУРЯЧОГО ФІЛЕ

Нарізати філе шматочками 1х1 см, цибулю подрібніть. Змішайте з яйцем, борошном, спеціями та подрібненою зеленню. Змоченими у воді руками сформуйте котлети, обкачайте в борошні та викладіть на добре розігріту пательню з олією. Смажте 30 секунд на великому вогні, тоді зменшіть вогонь та готуйте під кришкою 5 хвилин. Переверніть та смажте ще 5 хвилин з другого боку, до рум’яної скоринки. Смачного! ...

Теплий салат з кабачків і печерицями-гриль

Приготувати заправку для салату. Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед...

Круасани з шоколадом

Розігріти духовку до 200 градусів. Лист слойоного тіста нарізати на трикутники. В середину кожного трикутника викласти шоколад і завернути в форму круасанів...

Мигдалеве печиво

Не почищений мигдаль подрібнити в борошно за допомогою блендера. Додати цукор, білки й перемішати. Нагрівати на водяній бані, помішуючи, до температури тіла – маса почне гуснути. Додати борошно і ще раз перемішати. З отриманого тіста за допомогою кондитерського мішка відсадити печиво, залишаючи місце між виробами, на застелене пергаментним папером деко. Випікати в розігрітій до 190С духовці протягом 15-17 хвилин...

Запечений морський окунь

Болгарський перець нарізати соломкою, помідор нарізати колечками. Викласти їх на деко, зверху рибу...

Арабський салат із апельсинів

Почистити апельсини до м’якоті і нарізати їх тонкими кільцями. Цибулю нарізати на тонкі пір’я...

Салат з тунцем і яйцями

Розім’яти виделкою тунець. Огірок і яйця нарізати на невеликі кубики...

Салат з кабачків

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Салат осінній

Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...

Салат весняний з пекінською капустою

Капусту нашаткувати. Перець, огірок нарізати соломкою, редиску – півкільцями, яйця – скибками, зелень подрібнити...