Салат із пекінської капусти з
сухариками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №280)
![]() | 18 травня 2023р. |
![]() | 156 |

Шинку нарізати соломкою.
Пекінську капусту нашаткувати.
Помідори нарізати кубиком.
Додати натертий сир.
Для заправки змішати майонез і йогурт.
Все перемішати і викласти на тарілку з листками салату.
Зверху посипати сухариками.
• шинка – 200 гр.
• пекінська капуста – 300 гр.
• помідори – 150 гр.
• сир – 100 гр.
• майонез – 1 ст.л.
• йогурт – 1 ст.л.
• листя салату
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Розчиняємо дріжджі в молоці. Додаємо цукор. Перемішуємо до повного розчинення. Додаємо 150 гр борошна. Перемішуємо. Через 15 хв додаємо ще 100 гр. і перемішуємо. Залишаємо доходити ще на 15 хв. Додаємо ще 100 гр борошна, перемішуємо. Залишаємо доходити на 30 хв...

Обсмажити куряче філе і нарізати кубиками, так само нарізати сир і помідори. Додати сухарики, подрібнену зелень...

Яловичину порізати на скибочки так, щоб вони були не товщі одного сантиметра. Приготувати маринад, змішавши терту цибулю з іншими інгредієнтами зі списку і приправами. Помістити в нього м’ясо і дати постояти кілька годин...

Змішати дріжджі з просіяним борошном, розтерти пальцями до дрібних крихт. Додати олію і воду, замісити пружне тісто. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане липнути до рук, за необхідності підсипати борошно. Накрити тісто серветкою і залишити підходити на 1 годину...

У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Шоколад, вершкове масло і цукор розтопити на водяній бані. Потім масу охолодити до кімнатної температури. Додати жовтки й перемішати до однорідної маси. Акуратно вмішати збиті в міцну піну білки. Отриману масу викласти в заздалегідь охолоджені, змащені маслом і присипані цукром форми, наповнюючи їх наполовину. Випікати в розігрітій до 200С духовці протягом 7-8 хвилин. Під час випікання духовку відкривати не можна, інакше суфле опаде...

Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...

Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...

Насамперед слід приготувати основу для тіста – опару. З’єднати в глибокій каструлі підігріте молоко (не гаряче), висипати дріжджі, цукор-пісок і 15 г борошна і соняшникову олію. Накрити тару кришкою і рушником, прибрати в тепле місце «підніматися». Коли у опари з’явитися «біла пухнаста шапочка», всипати сіль, залишки борошна, частину ванільного порошку, розбити яйце. Вимісити тісто до однорідного стану...