Салат з куркою, квасолею і
сухариками(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №282)
![]() | 18 травня 2023р. |
![]() | 103 |

Порізати листя салату, нарізати помідор невеличкими скибками, сир нарізати кубиками, також нарізати відварену курку.
З квасолі зливаємо рідину. Додаємо її в салат разом з сухариками. Додаємо майонез і все перемішуємо.
• помідор – 1 шт.
• червона консервована квасоля – 400 гр.
• куряче філе відварене – 250 гр.
• сир – 200 гр.
• сухарики – 100 гр.
• майонез – 2 ст.л.
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
1 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати. У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само...

Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...

Кабачки вимити, нарізати кружальцями по 1 см. Петрушку помити і дрібно нарізати...

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...

Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...

Картоплю почистити, помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злить рідину. Розім’яти на пюре. З консервованої квасолі злити рідину (але не всю, залишити 2 ст.л), перекласти в блендер. Подрібнити до однорідної маси. Якщо маса дуже густа, то можна додати рідину з квасолі. З’єднати картопляне пюре з подрібненою квасолею. Добре перемішати. З маси, яка вийшла, сформувати кульку, в ній зробити заглиблення. В це заглиблення покласти в’ялений томат. Сформувати...

Всипте половину борошна у миску. Всередині борошна зробіть долонею кратер та налийте туди кефір. Додайте соду та починайте місити тісто. Спочатку робіть це ложкою, потім - руками. Додайте другу частину борошна та рослинну олію - тісто стане еластичнішим і не прилипатиме до рук. Якщо тісто все одно липне до рук, змастіть їх олією та продовжуйте замішування. Зробіть із тіста кулю, загорніть у харчову плівку та лишіть «відпочивати» на...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Рибі відрізаємо голову, плавники, чистимо гарненько всередині. Робимо поперечні надрізи з боків риби: для того, щоб краще просолилася. Маринуємо рибу: солимо зовні і всередині, поливаємо соком лимона, посипаємо приправою для риби також і зверху, і всередині...