Салат «азіатський»(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №288)
![]() | 18 травня 2023р. |
![]() | 149 |

Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори.
Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки.
Заправити олією і соусом. Додати кунжут. Перемішати.
• перець червоний 1 шт.
• перець жовтий 1 шт.
• помідор 1 шт.
• часник 2-3 зубчика
• соєвий соус 3 ст.л.
• олія оливкова 3 ст.л.
• кінза і кунжут
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Огірки ріжемо соломкою і перекладаємо в глибоку миску. Туди ж натираємо моркву, ріжемо соломкою солодкий перець. Слідом шаткуємо в миску зелену цибулю, слайсами нарізаємо часник, шаткуємо всю зелень. Додати спецій: висипаємо в салат гострий перець, сіль, паприку і в останню чергу поливаємо все розпеченим рослинним маслом...

Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...

Дрібно нарізати копчену курку. Нарізати огірок кубиками...

Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі...

Сосиски нарізати кубиками і обсмажити на олії до появи золотистої скоринки. Викласти їх на паперові рушнички, щоб прибрати зайвий жир. Далі на цій же сковороді обсмажити подрібнену цибулю, натерту моркву, нарізаний дрібними кубиками перець. Додати подрібнений часник, спеції, посолити, поперчити і перемішати. Картоплю розрізати на дві половинки і вийняти серцевинки, залишаючи стінки не більше 5 міліметрів. У кожну з них покласти трохи сметани, потім овочі і шматочки сосисок...

У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...

Печінку нарізати тоненькими смужками і обсмажити на сильному вогні на сковорідці 8 хв. На великій терці натерти моркву і обсмажити, нарізати цибулю і теж обсмажити...

Збити яйце, посолити, поперчити та додати пиво. Всипати поступово борошно, замісити ретельно тісто для чебуреків і залишити його на 30 хвилин...

Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...

Цибулю порізати тоненько півкільцями. Зелень дрібно порізати...