Картопля, гриби, м’ясо запечені
в духовці
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №29)

22 травня 2022р.
192


Вибирайте свинячий ошийок, так страва виходить набагато смачніша.

Картоплю ріжемо тонкими кружечками по 5 мм завтовшки.

М’ясо ріжемо не великими порційними шматочками, солимо і перчимо, посипаємо улюбленими спеціями і добре втираємо суміш в м’ясо.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і починаємо обсмажувати на соняшниковій олії. Коли цибуля стане напівм’яким, додаємо гриби, різані скибочками і обсмажуємо до готовності – випаровування рідини.

Деко змащуємо олією і викладаємо смужками картоплю і м’ясо.

Сметанно змішуємо з гірчицею, сіллю і перцем, змащуємо картоплю і м’ясо цим соусом.

Зверху викладаємо цибулю з грибами і посипаємо тертим сиром.

Накриваємо деко фольгою і запікаємо в розігрітій духовці до 180 градусів близько 50 хвилин.

Знімаємо фольгу і допікаємо ще 5 – 10 хвилин до рум’яної скоринки зверху.

Порада: картоплю з м’ясом ви можете посипати ароматними травами і свіжою зеленню і потім викладати інші інгредієнти.


• цибуля – 3 шт
• картопля – 800 г;
• шампіньйони – 800 г;
• свинина – 800 г;
• сметана – 3 ст.л;
• гірчиця – 1 ч.л;
• сіль, перець, спеції;
• сир – 200 г.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 12)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
120


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з цвітної капусти

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Пісочний пиріг з ревенем (румбамбаром)

Масло нарізати невеликими кубиками (трохи масла залишити), додати просіяне борошно, яйця і цукор. Розтерти тісто до утворення дрібної крихти. Покласти в холодильник на 30 хвилин. Ревень почистити, промити і нарізати. На попередньо змащену олією форму викласти частину тіста, потім ревень...

Пиріг на компоті

В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...

Курячі відбивні з сиром

Курячу грудинку розріжте вздовж на 2 частини та трохи відбийте. Додайте сіль та перець. Сир твердий натріть на дрібній терці. Він додасть страві ніжний смак та золотаву скоринку...

Салат з фетою, буряком і скумбрією

Скумбрію почистити, видалити плавники і хвіст, промити, видалити кістки. Потім нарізати на тонкі шматочки. Буряк запекти в фользі в духовці до готовності, охолодити і нарізати тонкими смужками...

Салат з хурмою

В родзинки налити коньяк и дати настоятися 15-20 хв, перед використанням коньяк злити. Листя салату подрібнити...

Салат з помідорів і крабових паличок

Крабові палички і помідори нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на великій терці...

Конвертики з пісочного тіста

Маргарин потрібно добре розтерти з борошном. Додати майонез...

Салат з червоною капустою

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Булочки з сиром, яйцем і шинкою в духовці

Акуратно зрізати з булочок «шапочки». З основи булочки дістати мякіш. Дрібно нарізати шинку, натерти твердий сир на крупній тертці, вимити й подрібнити зелень...