Салат з баклажанами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №290)

18 травня 2023р.
71


Баклажан нарізати на четверть кільця товщиною 3 мм.

Перець підрум’янити в духовці.

Висипати баклажан в пакет, додати борошно, потрусити.

Збити яйце з сіллю і додати в пакет.

Знову перемішати.

Обсмажити баклажани в олії до рум’яної скоринки.

Перець очистити від шкірки і насіння.

Помідор нарізати на скибки.

На помідор викласти перець і цибулю півкільцями.

Посипати зеленню.

Посолити, поперчити.

Викласти зверху баклажани.

Полити все олією.


• баклажан приблизно 100 гр.
• борошно 1 ст.
• яйце 1 шт.
• перець червоний солодкий
• помідори
• цибуля
• олія для смаження
• зелень
• сіль і перець

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 1)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
10


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат осінній

Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...

Смажені курячі крильця

Викласти крильця в ємність, присипати спеціями і полити соєвим соусом. Якщо соєвий соус не солоний, то можна додати солі; Томатну пасту змішати з медом до однорідної консистенції; ...

Деруни з кабачків

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...

Філе мінтаю в лимонному клярі

Філе мінтаю промити, промакати паперовим рушником, посолити, поперчити додати приправу. В тарілку просіяти борошно, додати щіпку солі...

Кабачки з рисом і грибами

Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. ...

Салат з кеш’ю

Овочі і зелень нарізати за смаком. Посолити, поперчити, додати олію і кеш’ю...

Відбивні з яловичої печінки

Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...

Салат з крабових паличок з сиром і грибами

Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...

Запіканка з картоплею

Курку нарізати на тонкі смужки, з’єднати зі спеціями, з часником і майонезом, залишити на 20 хвилин. Приготувати форму для запікання, на дно викласти цибулю, порізану кільцями, а потім картоплю, подрібнену на тонкі пластівці...

КАБАЧКИ, ФАРШИРОВАНІ РИСОМ ТА ЯЙЦЕМ (від 1 року)

Рис промити і відварити до напівготовності. Зварені круто яйця натерти на тертці або розімяти виделкою, додати в рис, що остигнув, змішаний з йогуртом. Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, видалити середину, посолити і заповнити рисовою начинкою. Запікати в розігрітій духовці за температури 170-180 градусів протягом 20-25 хвилин. Якщо рис почне пригоряти, накрити фольгою...