Салат з баклажанами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №290)
18 травня 2023р. | |
71 |
Баклажан нарізати на четверть кільця товщиною 3 мм.
Перець підрум’янити в духовці.
Висипати баклажан в пакет, додати борошно, потрусити.
Збити яйце з сіллю і додати в пакет.
Знову перемішати.
Обсмажити баклажани в олії до рум’яної скоринки.
Перець очистити від шкірки і насіння.
Помідор нарізати на скибки.
На помідор викласти перець і цибулю півкільцями.
Посипати зеленню.
Посолити, поперчити.
Викласти зверху баклажани.
Полити все олією.
• борошно 1 ст.
• яйце 1 шт.
• перець червоний солодкий
• помідори
• цибуля
• олія для смаження
• зелень
• сіль і перець
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
1 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...
Викласти крильця в ємність, присипати спеціями і полити соєвим соусом. Якщо соєвий соус не солоний, то можна додати солі; Томатну пасту змішати з медом до однорідної консистенції; ...
Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...
Філе мінтаю промити, промакати паперовим рушником, посолити, поперчити додати приправу. В тарілку просіяти борошно, додати щіпку солі...
Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. ...
Овочі і зелень нарізати за смаком. Посолити, поперчити, додати олію і кеш’ю...
Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...
Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...
Курку нарізати на тонкі смужки, з’єднати зі спеціями, з часником і майонезом, залишити на 20 хвилин. Приготувати форму для запікання, на дно викласти цибулю, порізану кільцями, а потім картоплю, подрібнену на тонкі пластівці...
Рис промити і відварити до напівготовності. Зварені круто яйця натерти на тертці або розімяти виделкою, додати в рис, що остигнув, змішаний з йогуртом. Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, видалити середину, посолити і заповнити рисовою начинкою. Запікати в розігрітій духовці за температури 170-180 градусів протягом 20-25 хвилин. Якщо рис почне пригоряти, накрити фольгою...