Салат весняний(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №292)

18 травня 2023р.
154


Нашаткувати тоненько капусту.

Додати сіль, зім’яти руками.

Додати дрібно порізану петрушку і редиску.

Додати дрібно нарізаний огірок і яйце.

Посолити, поперчити і заправити олією.


• червона капуста
• огірок
• редиска
• петрушка
• яйце
• оливкова олія
• сіль і перець

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з м’ясом і корейською морквою

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Салат з кукурудзою та консервованим тунцем

Зливаємо рідину з банки, розминаємо виделкою консервований тунець. Невеликими кубиками нарізаємо огірок, сир, яйця та зелену цибулю. Додаємо кукурудзу...

Салат з сиром і помідорами⁠

Помідори і сир нарізати, додати в миску. Туди ж додати кукурудзу, сухарики...

Салат з помідорами і крабовими паличками

Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...

Салат із вареного м’яса

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...

Салат з капустою на зиму без стерилізації

Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...

Салат з хурмою

В родзинки налити коньяк и дати настоятися 15-20 хв, перед використанням коньяк злити. Листя салату подрібнити...

Соковиті курячі котлети з зеленню

Фарш потрібно перемішати зі спеціями, із зазначеною кількістю борошна і вбити туди яйце. Зелень дрібно нарізати, додати до маси, все ретельно перемішати...

Салат осінній

Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...

Салат «Асорті» з капусти і овочів

Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...