Салат весняний(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №292)
![]() | 18 травня 2023р. |
![]() | 154 |

Нашаткувати тоненько капусту.
Додати сіль, зім’яти руками.
Додати дрібно порізану петрушку і редиску.
Додати дрібно нарізаний огірок і яйце.
Посолити, поперчити і заправити олією.
• огірок
• редиска
• петрушка
• яйце
• оливкова олія
• сіль і перець
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Зливаємо рідину з банки, розминаємо виделкою консервований тунець. Невеликими кубиками нарізаємо огірок, сир, яйця та зелену цибулю. Додаємо кукурудзу...

Помідори і сир нарізати, додати в миску. Туди ж додати кукурудзу, сухарики...

Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...

Смачний салат, який готується без термічної обробки. Єдина умова - зберігання його повинно проводитися в приміщенні з температурою не вище +10 градусів, підійде холодний льох або холодильна камера. Тоді він може спокійно стояти до 3-4 місяців. Салат зручний тим, що спочатку готується з маслом, і після відкриття його можна, не заправляючи, подавати до столу...

В родзинки налити коньяк и дати настоятися 15-20 хв, перед використанням коньяк злити. Листя салату подрібнити...

Фарш потрібно перемішати зі спеціями, із зазначеною кількістю борошна і вбити туди яйце. Зелень дрібно нарізати, додати до маси, все ретельно перемішати...

Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...

Очищаємо і промиваємо всі овочі. Почнемо з підготовки баклажанів. Їх потрібно нарізати брусочками товщиною близько 1 см. солимо, перемішуємо і даємо постояти до виділення соку. Хвилин через 20-30 складаємо баклажани в друшляк, добре промиваємо і віджимаємо руками. Тонко шаткуємо капусту, дуже важливо нарізати саме тонко, щоб салат мав більш ніжну консистенцію. Моркву шаткуємо на овочерізці або тертці. Цибулю нарізаємо досить товстими кільцями (ширина 0,4 см)...