Салат весняний з пекінською
капустою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №294)
![]() | 18 травня 2023р. |
![]() | 66 |

Капусту нашаткувати.
Перець, огірок нарізати соломкою, редиску – півкільцями, яйця – скибками, зелень подрібнити.
Заправка:
змішати соєвий соус, оцет бальзамічний, цукор, діжонську гірчицю, олію.
В мисці змішати всі овочі, перемішати, посолити, залити заправкою, перемішати.
• огірок – 1 шт.
• перець – 1 шт.
• редиска – 6 шт.
• яйця – 4 шт.
• морква по-корейські – 200 гр.
• петрушка – 1 пучок.
• сіль
• заправка:
• соєвий соус – 2 ст.л.
• оцет бальзамічний – 2 ст.л.
• діжонська гірчиця – 1 ст.л.
• цукор – 1 ч.л.
• соняшникова олія – 2 ч.л.
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
1 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Мідій розморозити, промити, обсушити й викласти в сковороду. Обсмажити протягом 3 хвилин. Помідори помити, обсушити й нарізати. Цибулю почистити, помити й нашаткувати. Зелений салат помити й обсушити. Часник почистити і подрібнити. Цибулю, помідори, часник та зелень змішати. Додати сіль, перець й залишити на 15 хвилин. Додати в овочі мідій, перемішати й перекласти в салатник...

У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...

Куряче філе вимити і нарізати шматочками. Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки...

Цибулю нарізати кубиком, залити холодною водою, щоб не була гостра. Картоплю, помідори і оселедець нарізати кубиком. Викласти в миску ...

Сало помити, нарізати невеликими скибочками. Покласти в каструлю з товстим дном і тушкувати на повільному вогні до утворення шкварок. Помити і просушити м’ясо. Нарізати середніми шматочками і додати до сала. За бажанням сала можна не давати...

Відбити філе з однієї сторони, посолити з обох сторін і одну сторону, яка не відбита, посипати солодкою паприкою. Перець солодкий нарізати довільно, припустити на маслі 2-3 хвилини...

Вершкове масло кімнатної температури змішати зі сметаною, содою та просіяним борошном. Замісити тісто та поставити його в холодильник на 20-30 хв. Натерти плавлений сир на середній терці. Нарізану півкільцями цибулю обсмажити в олії до прозорості і додати до неї плавлений сир та яйця. В отриману суміш додати сіль та перець – начинка готова...

Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

Зливаємо рідину з банки, розминаємо виделкою консервований тунець. Невеликими кубиками нарізаємо огірок, сир, яйця та зелену цибулю. Додаємо кукурудзу...