Салат весняний з пекінською
капустою
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №294)

18 травня 2023р.
1841


Капусту нашаткувати.

Перець, огірок нарізати соломкою, редиску – півкільцями, яйця – скибками, зелень подрібнити.

Заправка:

змішати соєвий соус, оцет бальзамічний, цукор, діжонську гірчицю, олію.

В мисці змішати всі овочі, перемішати, посолити, залити заправкою, перемішати.


• пекінська капуста – 1 шт.
• огірок – 1 шт.
• перець – 1 шт.
• редиска – 6 шт.
• яйця – 4 шт.
• морква по-корейські – 200 гр.
• петрушка – 1 пучок.
• сіль
• заправка:
• соєвий соус – 2 ст.л.
• оцет бальзамічний – 2 ст.л.
• діжонська гірчиця – 1 ст.л.
• цукор – 1 ч.л.
• соняшникова олія – 2 ч.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 18)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
180


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з овочами по-корейськи

Порізати цукіні кільцями. Частину порізати півкільцями...

Слойки з варенням

Духовку розігріти до 200 °С. Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати...

Маринований оселедець з цибулею

Очищене філе оселедця нарізати на порційні шматки. Викласти в скляну миску де буде маринуватися оселедець. Змішати 9% оцет і воду у співвідношенні 1:3. Нарізати цибулю півкільцями і трохи зім’яти руками. Додати цибулю до оселедця і залити оцтом з водою. Для аромату додати декілька горошин перцю і лавровий листок. Маринувати оселедець 5-6 годин в холодильнику...

Ролли з беконом і сиром

Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...

Мисливська картопля в мультиварці

Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на 17 хвилин (перемішувати що 2-3 хвилини. Для того, щоб був «рум’янець» потрібно готувати з відкритою кришкою)...

Картопляні оладки з грибним соусом

Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно...

Салат з черемшою і буряком

Буряк запекти (або відварити), охолодити і почистити. Нарізати невеликим кубиком – виложити в салатник...

Овочева лазанья

У велику ємність просійте борошно, додайте дрібку солі. У центрі борошна зробіть долонею кратер та влийте туди 80 мл води, попередньо розмішаної у склянці з рослинною олією. Замісіть тісто, накрийте його рушником та лишіть на 30 хвилин «відпочивати»...

Салат з тунцем

Огірки, яйця і зелень нарізати. Викласти частину яєць, змастити майонезом і викласти решту яєць, змастити майонезом...

КЛАСИЧНИЙ ДОМАШНІЙ ХЛІБ

Дріжджі розімяти із сіллю та цукром, а потім додати до них воду і залишити на 7-10 хвилин до утворення бульбашок на поверхні. У отриману суміш додати масло, перемішати. Потім поступово додати муку, замісити еластичне тісто. Покласти тісто в миску, накрити рушником чи плівкою і залишити на годину у теплому місці. Добре вимішати тісто. Форму для хліба присипати борошном, покласти в неї тісто, накрити плівкою або рушником і залишити...