Салат з квасолею, огірком і
морквою по-корейські(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №296)
![]() | 19 травня 2023р. |
![]() | 146 |

Куряче філе вимити і нарізати шматочками.
Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки.
Перемішати і залишити маринуватися на 20-30 хв.
Потім філе обсмажити на сковорідці до золотавого кольору.
Свіжий огірок нарізати соломкою.
І перекласти його в миску, додати консервовану квасолю і моркву по-корейські.
Охолоджене куряче філе нарізати на більш дрібні шматки і перекласти в миску до інших овочів.
Заправити салат майонезом.
• червона консервована квасоля – 200 гр.
• морква по-корейські – 200 гр.
• огірок свіжий – 1 шт. (160 гр.)
• соєвий соус – 3 ст.л.
• паприка молота – 1 ч.л.
• майонез – 2-3 ст.л.
• сіль
• чорний перець – за бажанням
• олія
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Всипте половину борошна у миску. Всередині борошна зробіть долонею кратер та налийте туди кефір. Додайте соду та починайте місити тісто. Спочатку робіть це ложкою, потім - руками. Додайте другу частину борошна та рослинну олію - тісто стане еластичнішим і не прилипатиме до рук. Якщо тісто все одно липне до рук, змастіть їх олією та продовжуйте замішування. Зробіть із тіста кулю, загорніть у харчову плівку та лишіть «відпочивати» на...

Цибулю очистити, помити, нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити цибулю до золотистого кольору в каструлі на вершковому маслі. Додати сіль, цукор, борошно, смажити ще 1 хвилину...

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Куряче філе нарізати на середні шматки. Бекон і огірки нарізати на смужки, печериці нарізати великими шматками, сир натерти на крупній терці...

Нашаткувати капусту і моркву. Додати нарізану цибулю. У воді розчинити крохмаль...

Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори. Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки...

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...

400 гр. печериць або інших грибів нарізати досить крупними шматками. Середню цибулю нарізати чверть кільцями...