Салат з квасолею, огірком і
морквою по-корейські
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №296)

19 травня 2023р.
19


Куряче філе вимити і нарізати шматочками.

Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки.

Перемішати і залишити маринуватися на 20-30 хв.

Потім філе обсмажити на сковорідці до золотавого кольору.

Свіжий огірок нарізати соломкою.

І перекласти його в миску, додати консервовану квасолю і моркву по-корейські.

Охолоджене куряче філе нарізати на більш дрібні шматки і перекласти в миску до інших овочів.

Заправити салат майонезом.


• філе куряче – 350 гр.
• червона консервована квасоля – 200 гр.
• морква по-корейські – 200 гр.
• огірок свіжий – 1 шт. (160 гр.)
• соєвий соус – 3 ст.л.
• паприка молота – 1 ч.л.
• майонез – 2-3 ст.л.
• сіль
• чорний перець – за бажанням
• олія

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Рублені курячі котлети, дієтичні

Філе куряче нарізати маленькими шматочками. Цибулю нарізати дрібно...

маковий сирник

Сир перекласти в глибоку тарілку, вбити в нього яйця, додати сіль, цукор, манну крупу, розпушувач, ваніль, крохмаль і розм’якшене при кімнатній температурі масло; За допомогою міксера збити масу, щоб вона стала більш соковитою і ніжною, додати мак за смаком, перемішати; У форму покласти пергамент, вилити туди тісто і готувати 60 хвилин в духовці при 180 градусах...

М’ясо запечене з овочами

М’ясо посолити і поперчити з кожного боку. Розігріти сковороду...

Салат з рисом і помідорами

Яйця відварити. Рис зварити в підсоленій воді...

Салат з цвітної капусти

Цвітну капусту поділити на невеликі суцвіття, відварити 5 хвилин в підсоленій воді. Соломкою нарізати огірки, ковбасу, сир, перець, подрібнити кріп и часник...

Простий і корисний салат з буряка

Цибуля порізати кільцями. Додати лимонний сік і цукор...

Курячий суп з сирними галушками

Куряче м’ясо промиваємо, кладемо в каструлю, заливаємо 3 літрами очищеної води і ставимо на вогонь. Коли бульйон почне кипіти, кладемо в нього шматочок кореневої селери, корінці петрушки або гілочки, шматочок цибулини і 2 зубчики очищеного часнику. Коли м’ясо буде готове, його дістаємо, а бульйон проціджуємо через марлю або сито. Повертаємо бульйон на вогонь. В результаті у нас повинно вийти 3 літри м’ясного бульйону. Далі очищаємо...

Салат з баклажанів зі свіжими огірками і курячим філе

Відварити куряче філе і яйця. Баклажани нарізати на тонкі півкільця...

М’ясо з овочами в азіатському стилі

М’ясо нарізати соломкою. Сковороду розігріти. Додати олію. Висипати цукор. Дочекатися доки цукор розплавиться до стану коричневої карамелі. Викласти в сковороду м’ясо...

Чіпси картопляні

Картоплину овочерізкою нарізати на тоненькі скибочки (десь по 1 мм товщиною).Добре протерти паперовим рушничком, щоб зовні не було вологи. Розкласти одним шаром на тарілку, застелену пергаментом, поставити в мікрохвильовку на 2 хв на максимум. Якщо м’які, перевернути і готувати ще 2 хв. Готові чіпси посипати паприкою або карі і сіллю...