Салат з квасолею, огірком і
морквою по-корейські(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №296)
19 травня 2023р. | |
19 |
Куряче філе вимити і нарізати шматочками.
Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки.
Перемішати і залишити маринуватися на 20-30 хв.
Потім філе обсмажити на сковорідці до золотавого кольору.
Свіжий огірок нарізати соломкою.
І перекласти його в миску, додати консервовану квасолю і моркву по-корейські.
Охолоджене куряче філе нарізати на більш дрібні шматки і перекласти в миску до інших овочів.
Заправити салат майонезом.
• червона консервована квасоля – 200 гр.
• морква по-корейські – 200 гр.
• огірок свіжий – 1 шт. (160 гр.)
• соєвий соус – 3 ст.л.
• паприка молота – 1 ч.л.
• майонез – 2-3 ст.л.
• сіль
• чорний перець – за бажанням
• олія
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Розтопіть вершкове масло та додайте в нього сіль і часник, пропущений через прес. Все перемішайте. У велику тарілку викладіть печериці і залийте зверху приготовленою сумішшю, після цього перемішайте...
Мідій розморозити, обсушити й обсмажити в оливковій олії протягом 5 хвилин. Яйця зварити накруто, почистити і нарізати. Огірки помитий нарізати. Цибулю та кріп помити, обсушити й подрібнити. Капусту тонко нашаткувати. У салатнику змішати мідій, огірки, яйця, капусту, цибулю та кріп...
Зварити у підсоленій воді рис. Всі інші складники порізати на дрібні кубики...
Нарізати всі інгредієнти невеликими кубиками. Подрібнити горіхи, додати часник, заправити спеціями і майонезом,перемішати...
Збити яйця. Підсмажити два яєчні млинці. Нарізати огірки, сир і крабові палички...
Моркву і картоплю відварити до готовності, охолодити, очистити. Копчену курку, картоплю, моркву нарізати невеликими кубиками...
Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...
Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...
Почистити картоплю і цибулю. Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир...
Баклажан очистити. Порізати кубиком, покласти в пакет, додати сіль и крохмаль. Пакет закрити и потрусити, щоб крохмаль і сіль рівномірно покрили баклажани...