Теплий салат з кабачків і
печерицями-гриль(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №297)
![]() | 19 травня 2023р. |
![]() | 110 |

Приготувати заправку для салату.
Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед.
Додати вичавлений через прес часник, посолити і все добре перемішати.
Дрібно порізати зелень і додати в заправку.
Кабачки і печериці нарізати скибками.
Добре розігріти сковорідку гриль і обсмажити кабачки і гриби з двох сторін.
В салатник скласти кабачки і гриби, додати цибулю, нарізану слайсами.
За бажанням кабачки нарізати на половинки чи четвертинки.
Заправити теплий салат заправкою.
• печериці – 150 гр
• цибуля – 0,5 шт.
• сік лимона – 1-2 ст.л.
• соняшникова олія – 3 ст.л.
• гірчиця зерниста – 1 ст.л.
• мед – 1 ч.л.
• часник – 1-2 зубчика
• петрушка, кріп, кінза
• сіль
• перець мелений
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Помідори нарізати на кусочки. Так само нарізати яйця і сир...

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Все, крім цибулі, ріжемо великими кубиками. Цибульку тоненькими кільцями. Додаємо маслини, акуратно перемішуємо, солимо, поливаємо олією, викладаємо на широку тарілку. Бринзу за бажанням ріжемо дрібними кубиками і перемішуємо з іншими інгредієнтами, або нарізаємо невеликими прямокутниками і викладаємо зверху на салат уздовж облямівки тарілки. Прикрашаємо маленькими листочками базиліка або посипаємо італійськими травами...

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

До фаршу додати нарізану картоплю, цибулю, часник, зелень. Додати майонез або сметану. Посолити, поперчити за смаком. Викласти всі інгредієнти в горшочок. Влити воду і столову ложку олії...

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки. Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці...

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Беремо 200 г відвареного курячого філе, розрізаємо вздовж і нарізаємо маленькими шматочками. Пересипаємо в миску, нарізаємо соломкою 2 свіжі огірки та пересипаємо так само в миску...