Теплий салат з кабачків і
печерицями-гриль
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №297)

19 травня 2023р.
110


Приготувати заправку для салату.

Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед.

Додати вичавлений через прес часник, посолити і все добре перемішати.

Дрібно порізати зелень і додати в заправку.

Кабачки і печериці нарізати скибками.

Добре розігріти сковорідку гриль і обсмажити кабачки і гриби з двох сторін.

В салатник скласти кабачки і гриби, додати цибулю, нарізану слайсами.

За бажанням кабачки нарізати на половинки чи четвертинки.

Заправити теплий салат заправкою.


• кабачок молодий – 1 шт.
• печериці – 150 гр
• цибуля – 0,5 шт.
• сік лимона – 1-2 ст.л.
• соняшникова олія – 3 ст.л.
• гірчиця зерниста – 1 ст.л.
• мед – 1 ч.л.
• часник – 1-2 зубчика
• петрушка, кріп, кінза
• сіль
• перець мелений

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Весняний салат

Помідори нарізати на кусочки. Так само нарізати яйця і сир...

Салат з м’ясом і корейською морквою

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Грецький салат

Все, крім цибулі, ріжемо великими кубиками. Цибульку тоненькими кільцями. Додаємо маслини, акуратно перемішуємо, солимо, поливаємо олією, викладаємо на широку тарілку. Бринзу за бажанням ріжемо дрібними кубиками і перемішуємо з іншими інгредієнтами, або нарізаємо невеликими прямокутниками і викладаємо зверху на салат уздовж облямівки тарілки. Прикрашаємо маленькими листочками базиліка або посипаємо італійськими травами...

Лазанья з рибою і зеленню

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...

Салат без майонезу з оселедцем

Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...

Картопля з фаршем в горшочку

До фаршу додати нарізану картоплю, цибулю, часник, зелень. Додати майонез або сметану. Посолити, поперчити за смаком. Викласти всі інгредієнти в горшочок. Влити воду і столову ложку олії...

Канапка з плавленим сиром та помідорами

Нарізати хліб скибочками, викласти на суху сковорідку й підсушити на середньому вогні протягом 1‒2 хвилин до появи хрусткої скоринки. Плавлений сир нарізати тоненькими пластинками та викласти на хліб...

Салат з ківі

Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки. Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці...

Мясний суп-пюре (від 1 року)

Філе індички вимити, нарізати невеликими кубиками та варити 10 хв. Перший бульйон злити, мясо знову залити окропом і варити на повільному вогні ще 40 хв. Овочі вимити, очистити від шкірки та нарізати дрібними кубиками. Моркву можна натерти на тертці. Нарізані овочі додати в бульйон і варити суп до готовності, приблизно 20-25 хв.⠀ Остиглий супчик збити занурювальним блендером до повного зникнення грудочок, так, щоб утворилася однорідна маса. Суп ще...

Салат з курячого філе і огірками

Беремо 200 г відвареного курячого філе, розрізаємо вздовж і нарізаємо маленькими шматочками. Пересипаємо в миску, нарізаємо соломкою 2 свіжі огірки та пересипаємо так само в миску...