Буряк по-корейські(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №300)

19 травня 2023р.
78


Буряк відварити протягом 10-15 хвилин.

нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів.

Додати сіль, цукор, подрібнений часник (1-2 зубчика) і оцет.

Перемішати.

Розігріти олію на сковорідці, додати коріандр, паприку, чорний і червоний перці, часник (1 зубчик).

Швидко перемішати протягом 3-5 секунд.

І додати до буряка.

Перемішати.

Салат перекласти в салатник.

Поставити в холодильник на 2 години, щоб салат настоявся і добре увібрав в себе спеції.


• буряк – 2 шт. (400-450 гр. )
• часник – 2-3 зубчика
• олія – 3 ст.л.
• оцет 9% – 1 ст.л.
• коріандр молотий – 1 ч.л.
• паприка молота – 1 ч.л.
• перець червоний гострий – 0,5 ч.л.
• цукор – 1 ч.л.
• чорний перець
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 3)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
30


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячі стегна, запечені з морквою та цибулею

Моркву помити, почистити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім ще раз тільки поперек. Очистити цибулю і нарізати на четвертинки...

Салат з перцю на зиму без стерилізації

У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...

Салат з сиром фета і овочами

Листя салату порвати руками. Нарізати помідори дольками...

Курячі гомілки з грибами і картоплею

Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...

Суп з галушками

У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...

Салат з телятиною

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

торт з печива, з шоколадним кремом

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...

Салат осінній

Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...

Пісні голубці з гречкою і грибами

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Макарони з крабовими паличками

Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...