Буряк по-корейські(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №300)
19 травня 2023р. | |
78 |
Буряк відварити протягом 10-15 хвилин.
нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів.
Додати сіль, цукор, подрібнений часник (1-2 зубчика) і оцет.
Перемішати.
Розігріти олію на сковорідці, додати коріандр, паприку, чорний і червоний перці, часник (1 зубчик).
Швидко перемішати протягом 3-5 секунд.
І додати до буряка.
Перемішати.
Салат перекласти в салатник.
Поставити в холодильник на 2 години, щоб салат настоявся і добре увібрав в себе спеції.
• часник – 2-3 зубчика
• олія – 3 ст.л.
• оцет 9% – 1 ст.л.
• коріандр молотий – 1 ч.л.
• паприка молота – 1 ч.л.
• перець червоний гострий – 0,5 ч.л.
• цукор – 1 ч.л.
• чорний перець
• сіль
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Моркву помити, почистити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім ще раз тільки поперек. Очистити цибулю і нарізати на четвертинки...
У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...
Листя салату порвати руками. Нарізати помідори дольками...
Форму для запікання змастити олією. Нарізати грубо картоплю, викласти в форму і перемішати, поперчити...
У каструлю наливаємо воду і доводимо до кипіння. Кладемо в неї куряче філе. Моркву, цибулю, картоплю і корінь селери очищаємо від шкірки...
Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...
Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...
Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...
Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...
Макарони відварити в підсоленій воді 8-10 хвилин, до готовності. Крабові палички нарізати кружальцями, твердий сир натерти на дрібній терці, часник і петрушку подрібнити...