Картопляний салат з беконом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №303)
![]() | 20 травня 2023р. |
![]() | 165 |

Картоплю відварити.
Цибулю нарізати, додати цукор, оцет, воду і поставити на 10 хв.
Бекон нарізати, обсмажити, посолити і поперчити.
Картоплю нарізати, додати мариновану цибулю, обсмажений бекон, сіль, перець і зелену цибулю.
Можна додати трішки олії.
Перемішати.
• бекон сирий – 300 гр.
• червона цибуля – 0,5 шт.
• оцет 9 % – 2 ч.л.
• цукор – 1 ч.л.
• вода – 100 мл.
• сіль
• перець
• зелена цибуля
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Почистити картоплю і цибулю. Натерти на великій терці: картоплю, цибулю, шинку і сир...

Прокрутити філе куряче з цибулею через м’ясорубку. З’єднати з рисом і посолити...

Куряче філе запекти чи обсмажити. Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці. ...

Духовку розігріти до 200 °С. Картоплю вимити, обсушити паперовим рушником, наколоти виделкою і запікати до готовності близько 1 години. Моркву почистити, нарізати кружальцями завтовшки 5 мм...

Курячі стегенця посолити і поперчити. У сковорідці розігріти оливкову олію, викласти курку шкіркою донизу, обсмажити з одного боку, потім з другого, до золотистого кольору. Лимони порізати великими шматочками, з оливок злити маринад...

Найперше готуємо яблука: добре миємо, очищаємо від насіння та шкірки. Нарізаємо на четвертинки, а потім ще на дрібніші кусочки. Добре посипаємо очищені яблука меленою корицею. Відставляємо у бік та готуємо тісто. Спочатку борошно просіюємо із розпушувачем. Яйця добре збиваємо із склянкою цукру та вініліном (до пухкої маси та зміни кольору). Не припиняючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію, слідом частинами кефір. В кінці додаємо частинами борошно...

Шинку нарізати соломкою. Пекінську капусту нашаткувати...

Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори. Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки...

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Цибулю почистити, дрібно посікти, покласти в чашу мультиварки, додати олію, ввімкнути режим «Смаження» і обсмажити цибулю до прозорості. Додати фарш і обсмажувати ще 5–7 хвилин з відкритою кришкою, періодично помішуючи і розбиваючи грудки. Додати помідори з соком, овочі, прованські трави, цукор, добре перемішати. Ввімкнути режим «Тушкування» на 40 хвилин. Приправити сіллю й перцем, додати потовчений часник і дрібно нарізані листочки петрушки...