Салат з огірка і авокадо(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №304)
![]() | 20 травня 2023р. |
![]() | 300 |

Огірки, сир і авокадо нарізати дрібним кубиком.
Додати майонез, сік лимона і сіль.
Перемішати.
• огірок 2 шт.
• сир 100 гр.
• майонез 1 ст.л.
• сік лимона 1 ст.л.
• сіль
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Огірки вимити, висушити, нарізати на четвертинки. Скласти в пакет...

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...

Для начинки потрібні відварені яйця, сир і масло. Подрібнити їх. Масло для зрцчності зааморозити в холодильнику. Змішати фарш, подрібнену цибулю, батон вимочений в молоці і вичавлений від зайвої рідини. Посолити, поперчити, перемішати...

Збити яйця. Підсмажити два яєчні млинці. Нарізати огірки, сир і крабові палички...

Нарізати огірки і перець болгарський кубиками, помідори дольками. Подрібнити горіхи...

До фаршу додати нарізану картоплю, цибулю, часник, зелень. Додати майонез або сметану. Посолити, поперчити за смаком. Викласти всі інгредієнти в горшочок. Влити воду і столову ложку олії...

Огірки і підкопчену ковбасу нарізати спочатку кружальцями, а потім соломкою. Висипаємо це в миску, додаємо горошок, сухарики, свіжу зелень і майонез...

Картоплю та моркву відварити та натерти на крупній тертці. Плавлений сир також натерти на крупній тертці. Яйця зварити накруто, відокремити білки від жовтків. Білки натерти на крупній тертці, жовтки ― на дрібній. Консерви розімяти виделкою та змішати з подрібненою цибулею...

Скумбрію розділити на філе: для цього відрізати голову і хвіст, видалити нутрощі і чорну плівку, відрізати плавники. Ретельно промити під проточною водою і відокремити філе від кісток...

Баклажан наколіть виделкою і викладіть на лист, застелений пекарським папером. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин до появи підпалин. Періодично відкривайте духовку та перевертайте овоч для рівномірного запікання. Готовий баклажан злегка остудити, а потім очистити від шкірки і видалити плодоніжку...