Салат з буряка і сиру фета(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №305)

20 травня 2023р.
58


Буряк відварити і нарізати кубиками.

Сир також нарізати кубиками.

Викласти в миску буряк, зверху сир, полити соком лимона і посолити.

Прикрасити зеленню.

Смачного!


• буряк 2 шт.
• сир бринза 100-200 гр.
• сік лимона 1-2 ст.л.
• сіль 3 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з курячого філе і огірками

Беремо 200 г відвареного курячого філе, розрізаємо вздовж і нарізаємо маленькими шматочками. Пересипаємо в миску, нарізаємо соломкою 2 свіжі огірки та пересипаємо так само в миску...

Сирний суп з копченими ковбасками

У казанку обсмажити часник на олії кілька секунд. Відразу додати подрібнену цибулю і натерту моркву, смажити до прозорості. Додати ковбаски, смажити ще кілька хвилин. Додати картоплю, смажити, помішуючи, близько 10 хвилин. Посолити за смаком. Залити в казанок воду і варити суп з ковбасками і овочами близько 15 хвилин, до готовності картоплі. Натерти плавлений сирок на крупній тертці, додати в суп, мішати до повного розчинення сиру. Вимкнути вогонь і...

Швидка маринована капуста

Капусту розрізаємо на 4 частини й тонко шаткуємо її гострим ножем. Потім капусту перекладемо в зручну глибоку миску. Болгарський перець помиємо під проточною водою, очищаємо від насіння і нарізаємо тоненькою соломкою...

Картопляні млинці з м’ясом

Цибулину одну ріжемо дрібно або тремо для фаршу, другу – для млинців. Картоплю тремо на середній тертці, змішуємо з яйцем, сіллю і перцем, подрібненим часником і цибулею. ...

Кабачки з сиром в духовці

Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...

Солені баклажани з морквою і селерою

Баклажани вимити, зрізати плодоніжки і кожен надрізати посередині вздовж. Опустити в киплячу підсолену воду (на 1 л води 20 г солі) і на слабкому вогні проварити близько 15 хв...

Деруни з кабачків

Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі. Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати...

Салат з плавленим сирком

Нарізати помідори і плавлений сирок на кубики. Додати зубчик часника і сухарики...

Домашня карамель

Карамель рекомендують готувати в посуді з товстим дном. Цукор, помішуючи, розтопити та нагріти на середньому вогні. Коли маса набуде бурштинового кольору, прибрати її з вогню й потроху влити тепле молоко, помішуючи. Потім знову поставити на повільний вогонь і помішувати, не доводячи до кипіння. Додати ванілін, дрібку солі й перемішати. Прибрати з вогню і додати масло, ще раз добре перемішати...

Картопляні оладки з грибним соусом

Теплу відварену картоплю збити у блендері. Додати яйця, сметану, сіль, перець і борошно...