Салат із курячої грудки і свіжих
овочів
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №312)

20 травня 2023р.
18


Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити.

Моркву очистити від шкірки, натерти на грубій терці.

Перець почистити і порізати дрібним кубиком.

Огірок нарізати соломкою.

Сир натерти на грубій терці.

Відварене філе нарізати дрібно.

Все викласти в миску, додати спеції і олію.

Перемішати.

Смачного!


• куряче філе – 300 гр.
• морква – 1 шт.
• перець солодкий – 1 шт.
• огірок свіжий – 1 шт.
• кукурудза консервована – 3 ст.л.
• сир твердий – 50 гр.
• оливкова олія – 3 ст.л.
• італійські трави – ½ ч.л.
• сіль и перець

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Пиріг з капустою

Капусту шаткуємо дуже тонко, присолюємо (перчимо при бажанні) і розминаємо руками, щоб трохи обм’якла і осіла. Викладаємо овочеву нарізку у форму для запікання, розрівнюємо поверхню. Змішуємо інгредієнти для тіста: борошно, сметану, майонез, яйця, сіль і розпушувач. За консистенцією тісто має бути як на оладки. Заливаємо тісто у форму з капустою, зверху змащуємо поверхню яєчним жовтком, випікаємо в духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 45 ...

Швидкий яблучний пиріг

Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, зєднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто. Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко...

Курячий суп з вермішеллю

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Весняний салат

Огірок і помідор нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати тонкою соломкою...

Салат з буряком і апельсином

Буряк вимити, загорнути в фольгу і запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин 50. Апельсин почистити, дольки краще почистити від перегородок...

Котлети з картоплею, запечені в духовці

У м’ясний фарш додати дрібно нарізану цибулю і часник, яйце, сіль і перець за смаком. Добре вимішати. Помідори нарізати дрібними шматочками, додати сметану і перемішати...

Самса з м’ясом

Змішуємо всі інгредієнти між собою (крім вершкового масла). Вимішуємо тісто протягом 5 хвилин. Накриваємо та залишаємо при кімнатній температурі на 40 хвилин...

Пиріг з картоплею і м’ясом

Приготуйте тісто. Змішайте половину кефіру, яйця, сіль, соду і борошно. Перемішайте. Додайте решту кефіру, постійно перемішуючи. Тісто має бути консистенції густої сметани. Нарізати цибулю кільцями, картоплю кружечками, м’ясо – тонкими смужками. М’ясо можна взяти абсолютно будь-яке – куряче, свиняче, у вигляді сосисок і ковбасок...

Запіканка на вечерю

Картоплю і моркву очистити, помити, нарізати на кубики, перець також нарізати на кубики. На олії обсмажити картоплю до пів готовності, додати моркву, сіль, обсмажити і додати перець, обсмажити до пів готовності...

Салат з тунцем і овочами

Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко. Оливки нарізати тоненькими кільцями...