Салат із курячої грудки і свіжих
овочів(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №312)
20 травня 2023р. | |
71 |
Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодити.
Моркву очистити від шкірки, натерти на грубій терці.
Перець почистити і порізати дрібним кубиком.
Огірок нарізати соломкою.
Сир натерти на грубій терці.
Відварене філе нарізати дрібно.
Все викласти в миску, додати спеції і олію.
Перемішати.
Смачного!
• морква – 1 шт.
• перець солодкий – 1 шт.
• огірок свіжий – 1 шт.
• кукурудза консервована – 3 ст.л.
• сир твердий – 50 гр.
• оливкова олія – 3 ст.л.
• італійські трави – ½ ч.л.
• сіль и перець
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Картоплю і моркву очистити, помити, нарізати на кубики, перець також нарізати на кубики. На олії обсмажити картоплю до пів готовності, додати моркву, сіль, обсмажити і додати перець, обсмажити до пів готовності...
Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...
Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...
Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...
Буряк вимити, загорнути в фольгу і запекти в духовці при температурі 200 градусів хвилин 50. Апельсин почистити, дольки краще почистити від перегородок...
Почистити апельсини до м’якоті і нарізати їх тонкими кільцями. Цибулю нарізати на тонкі пір’я...
Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...
Почистити кабачки, розрізати вздовж, видалити насіння, якщо велике. Половинки нарізати на на кубики 1,5-2 см. Солодкий перець розрізати вздовж, видалити насіння і перетинки. Нарізати шматочками приблизно 1,5 см. Щоб салат був яскравішим, використовувати різнокольоровий перець...
Всипте половину борошна у миску. Всередині борошна зробіть долонею кратер та налийте туди кефір. Додайте соду та починайте місити тісто. Спочатку робіть це ложкою, потім - руками. Додайте другу частину борошна та рослинну олію - тісто стане еластичнішим і не прилипатиме до рук. Якщо тісто все одно липне до рук, змастіть їх олією та продовжуйте замішування. Зробіть із тіста кулю, загорніть у харчову плівку та лишіть «відпочивати» на...
Для тіста змішуємо в одній мисці воду, олію, сіль і борошно. Вимішуємо тісто приблизно 5-7 хвилин, після чого накриваємо рушником та даємо відпочити ще 20 хвилин. Для начинки перемелюємо через мясорубку філе та цибулю. Додаємо сіль, перець, за бажанням інші спеції. Все добре перемішуємо...