Салат з шинкою і грибами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №317)
20 травня 2023р. | |
62 |
Шинку і сир нарізати дрібним кубиком.
Гриби нарізати скибками.
В миску викласти шинку, сир, гриби, кукурудзу, додати сметану, гірчицю і спеції, добре перемішати.
• сир твердий – 100 гр.
• кукурудза консервована - 150 гр.
• печериці мариновані – 230 гр.
• сметана – 3 ст.л.
• гірчиця в зернятах – 1 ч.л.
• сіль
• перець
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гомілки викласти в миску, додати сметану, паприку, сіль, перець і перемішати. Залиишити маринуватися на 20 хвилин. Сметану можна замінити на майонез. У капусти зняти верхні пошкоджені листя, видалити серединку, нашаткувати. Капусту краще брати молоду, в неї більш ніжне листя, тому в готовій страві вона получиться більш м’яка і соковита...
Перше, що нам потрібно – сир. Зовсім не важливо якої якості: і кислий і не жирний і жирний, підійде будь-який. Зелень дрібно нарізаємо і додаємо до сиру...
Морквину натерти на дрібній тертці, нарізати цибулю кубиками. Мясо очистити від плівок, вимити і перекрутити 2 рази з додаванням розмоченої булки та моркви з цибулею. Можна перебити блендером. Небагато посолити і добре вимісити готовий фарш руками. Сформувати невеликі котлетки, викласти у форму для запікання, застелену пергаментним папером та запікати при температурі 180 град. 10 хвилин. Перевернути котлетки, додати пару ложок води або бульйону та запікати до готовності (10-15...
Картоплину овочерізкою нарізати на тоненькі скибочки (десь по 1 мм товщиною).Добре протерти паперовим рушничком, щоб зовні не було вологи. Розкласти одним шаром на тарілку, застелену пергаментом, поставити в мікрохвильовку на 2 хв на максимум. Якщо м’які, перевернути і готувати ще 2 хв. Готові чіпси посипати паприкою або карі і сіллю...
Крабові палички і помідори нарізати невеликими кубиками. Сир натерти на великій терці...
Простий, швидкий і смачний рецепт приготування баклажанів з помідорами на зиму дозволить вам зробити закуску, смак якої бездоганний, а також здивувати і порадувати своїх близьких. Закуска гарна і сама по собі і в різних салатах, овочевих рагу або, як заправка до мяса. Ну і найголовніше – відварна картопелька з цією закускою стане вашим улюбленим блюдом. Баклажани миємо і відрізаємо частину з хвостиком і листочками...
Редиску нарізати тонкими пластинками. Огірок, крабові палички і яйця нарізати кубиками...
Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...
Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...
Для початку розтопимо 100 г вершкового масла і наллємо його в миску. Додамо 200 мл сметани, одне яйце, дрібку солі та перемішаємо. Просіюємо 300 г борошна і дві чайні ложки розпушувача. Замішуємо м’яке та еластичне тісто. Загортаємо в плівку та відправляємо в холодильник на деякий час...