Салат із броколі з тунцем і
чорносливом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №319)
20 травня 2023р. | |
69 |
Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік.
Тунець розім’яти і додати до броколі.
Нарізати чорнослив на невеликі шматочки, подрібнити горіхи і додати в салат.
Нарізати яйця дольками.
Приготувати заправку: змішати сметану з лимонним соком, гірчицею, кропом і спеціями.
Заправити салат.
• 1 баночка тунця
• 100 гр. чорносливу
• 50 гр. волоських горіхів
• 2 варені яйця
• сіль
• для соусу:
• 150 гр. сметани
• 1 ч.л. діжонської гірчиці
• 1-2 ст.л. лимонного соку
• сіль, мелений перець, сушений часник
• гілочка кропу
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Перш за все підготуйте овочі. Селеру очистіть від тонкої шкірки і дрібно порубайте. Наріжте 2 стебла зеленого часнику, а білі гриби наріжте кубиками. Щоб зробити страву більш ситною, можете додати до неї 2–3 картоплини. На сковороді розігрійте олію. У ній обсмажте до м’якості селеру і цибулю, нарізану дрібним кубиком. Якщо ви віддаєте перевагу класичній засмажці, в ту ж сковороду додайте ще натерту моркву. До м’яких овочів на сковороді...
Буряк і моркву помити і зварити. Приготувати заправку: до майонезу додати подрібнений часник і зелень, перемішати...
М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...
Моркву помити, почистити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім ще раз тільки поперек. Очистити цибулю і нарізати на четвертинки...
Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...
Простий, швидкий і смачний рецепт приготування баклажанів з помідорами на зиму дозволить вам зробити закуску, смак якої бездоганний, а також здивувати і порадувати своїх близьких. Закуска гарна і сама по собі і в різних салатах, овочевих рагу або, як заправка до мяса. Ну і найголовніше – відварна картопелька з цією закускою стане вашим улюбленим блюдом. Баклажани миємо і відрізаємо частину з хвостиком і листочками...
М’ясо посолити і поперчити з кожного боку. Розігріти сковороду...
Печериці нарізати тонкими пластинками, перець соломкою, а курку невеликими шматочками. На сковороді розтопити 1 ст.л. вершкового масла і обсмажити курку з двох сторін...
Свиняче або яловиче серце відварити в добре підсоленій воді 40-50 хвилин. Картоплю нарізати маленькими кубиками і обсмажити на олії, трохи посолити...
Філе куряче відварити до готовності в підсоленій воді, нарізати на середні шматки. Варені яйця почистити, відокремити білки від жовтків, натерти на терці...