Салат із броколі з тунцем і
чорносливом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №319)
20 травня 2023р. | |
21 |
Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік.
Тунець розім’яти і додати до броколі.
Нарізати чорнослив на невеликі шматочки, подрібнити горіхи і додати в салат.
Нарізати яйця дольками.
Приготувати заправку: змішати сметану з лимонним соком, гірчицею, кропом і спеціями.
Заправити салат.
• 1 баночка тунця
• 100 гр. чорносливу
• 50 гр. волоських горіхів
• 2 варені яйця
• сіль
• для соусу:
• 150 гр. сметани
• 1 ч.л. діжонської гірчиці
• 1-2 ст.л. лимонного соку
• сіль, мелений перець, сушений часник
• гілочка кропу
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У 200 мл теплого молока додайте столову ложку розтопленого вершкового масла та чайну ложку цукру. Всипте 150 г борошна і сіль. Перемішайте. Додайте ще 200 мл молока та 150 г борошна. Ретельно перемішайте. Сковорідку змажте рослинною олією і смажте млинці діаметром 15-16 см. Викладіть їх на тарілку...
Пластину тіста розкачати, нарізати на трикутники. На трикутник викласти пластину сиру, зверху бекон і завернути в рулет...
Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...
Капусту тонко нашаткувати. Можна брати молоду капусту, а можна стару. Підготовлену капусту пересипати в каструлю, в якій буде тушкуватися наше блюдо. Влити олію і 9% оцет, додати сіль і цукор. Перемішати руками й трохи віджати, щоб капуста пустила сік. Залишити каструлю в стороні, поки займаєтеся іншими овочами...
Курку нарізати кубиками. Обсмажити на олії до золотистої скоринки...
Вибирайте свинячий ошийок, так страва виходить набагато смачніша. ...
На розігріту сковорідку викласти печериці і перемішати. Капусту розділити на суцвіття, залити окропом і за хвилину додати до грибів, перемішати. Додати спеції і йогурт, перемішати. Збавити газ і накрити кришкою. ...
Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...
Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...
Відварити 4 яйця, почистити, натерти на великій тертці. Кабачок помити, натерти на дрібній тертці. Перемішати варені яйця із сирим виделкою, додати кабачок та сир. Викласти ложкою на пергамент і випікати до золотистої скоринки за 160 °C...