Салат з куркою і овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №320)
![]() | 20 травня 2023р. |
![]() | 72 |

Для заправки перемішати виделкою в мисці олії, мед і гірчицю.
Курку порізати соломкою.
Огірки і редис нарізати тонкими кружками.
В мисці все змішати.
Посолити і поперчити, перемішати.
На тарілку викласти листя салату.
Викласти курку з овочами і полити заправкою.
• огірок свіжий – 3 шт.
• редиска – 1 шт.
• зелень салату – 50 гр.
• для заправки:
• гірчиця в зернах – 1 ст.л.
• мед – 1 ч.л.
• олія – 2-3 ст.л.
• сіль
• перець
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
1 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Залити водою яловичий шматок. Воду необхідно підсолити. Проварити півтори години. Остудити і подрібнити на кубики. Нарізати огірки. Додати до яловичих кубиків. Злити маринад з квасолі. Додати квасолю до огірків. Підсолити. Додати майонез. Перемішати...

Сосиски нарізати кубиками і обсмажити на олії до появи золотистої скоринки. Викласти їх на паперові рушнички, щоб прибрати зайвий жир. Далі на цій же сковороді обсмажити подрібнену цибулю, натерту моркву, нарізаний дрібними кубиками перець. Додати подрібнений часник, спеції, посолити, поперчити і перемішати. Картоплю розрізати на дві половинки і вийняти серцевинки, залишаючи стінки не більше 5 міліметрів. У кожну з них покласти трохи сметани, потім овочі і шматочки сосисок...

Шинку і сир нарізати дрібним кубиком. Гриби нарізати скибками...

Нарізати дрібно цибулю. Огірки нарізати соломкою...

Крабові палички, сир і яйця нарізати кубиками. Гриби і зелену цибулю дрібно нарізати...

Курку нарізати на тонкі смужки, з’єднати зі спеціями, з часником і майонезом, залишити на 20 хвилин. Приготувати форму для запікання, на дно викласти цибулю, порізану кільцями, а потім картоплю, подрібнену на тонкі пластівці...

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

Спочатку потрібно підігріти воду, додайте туди трохи солі, цукор і дріжджі. Перемішайте вміст каструльки, потім влийте в неї три столові ложки олії. Вбийте туди ж одне яйце, злегка перемішайте. Вилийте заготовку для тесту в глибоку миску, туди ж додайте половину просіяного борошна. Постійно перемішуючи, додайте другу частину. Вимішуйте тісто ложкою, потім з’єднайте руки. Скачайте отриману суміш в кулю, накрийте рушником. Залиште на годину в теплому...

Картоплю очистіть, наріжте кубиками, складіть в глибоку каструлю і залийте водою. Поставте на середній вогонь. Філе наріжте кубиками, посипте карі і обсмажте на розігрітій з олією сковороді, надішліть в каструлю з картоплею - до цього часу вона вже закипить. На сковороді, де смажилося філе, спасеруйте нарізану дрібно цибулю, додайте нарізані пластинками гриби і нарізаний смужками солодкий перець. Перемішайте і через 5 хвилин смаження перекладіть в каструлю. Додайте в...

Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин. Потім всипте манну крупу...