Салат з горбушою гарячого
копчення
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №324)

20 травня 2023р.
69


В форму для салату натерти картоплю, рівномірно розкласти по формі.

Зробити соус: змішати майонез і солодкий перець.

Промазати шар картоплі.

Почистити горбушу, витягнути кісточки, порізати на невеликі шматки. Викласти в форму.

Нарізати салат айсберг соломкою. Викласти в форму. Соусом промазати шар салату.

Натерти яйця. Промазати соусом.

Натерти сир.


• запечена або відварена картопля – 300 гр.
• горбуша г/к – 300 гр.
• салат айсберг – 200 гр.
• яйця – 2-3 шт.
• сир –200 гр.
• майонез – 200 гр.
• солодкий перець – 120 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Мариновані помідори черрі з печерицями

Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...

Салат з брокколі

Капусту брокколі промити, розібрати на суцвіття. Додати в киплячу підсолену воду, як закипить варити 4 хвилини...

Салат із редиски, рукколи і бринзи

Редиску нарізати тоненькими колечками. Нарізати петрушку, кріп і зелену цибулю, викласти в салатник до редиски...

Малинове варення 5 хв

Малину очистити від хвостиків, перебрати, скласти у варильний таз. Додати цукор і трохи води. Поставити на мінімальний вогонь. Помішуючи малину, довести до кипіння. Не давати закипіти! Витримати 5 хвилин. Заповнити підготовлені банки варенням з малини. Закрити банки кришками...

Картопля з фаршем в горшочку

До фаршу додати нарізану картоплю, цибулю, часник, зелень. Додати майонез або сметану. Посолити, поперчити за смаком. Викласти всі інгредієнти в горшочок. Влити воду і столову ложку олії...

Салат з кабачків

Кабачки помити, очистити від шкірки, вирізати серцевину з насінням, нарізати кубиками. Томатну пасту викласти в миску, налити воду, перемішати до однорідності...

Мисливська картопля в мультиварці

Ковбаски нарізати колечками. Картоплю кубиками (або соломкою/кільцями/півкільцями). Подрібнити цибулю, часник, кріп і перець. Скласти в чашу олію, цибулю, перець, ковбаски і часник. Режим «Смаження» на 17 хвилин (перемішувати що 2-3 хвилини. Для того, щоб був «рум’янець» потрібно готувати з відкритою кришкою)...

Густий суп з шампіньйонами та беконом

Скибочки бекону обсмажити в олії з обох боків до хрусткої скоринки і викласти на серветку, щоб стек зайвий жир. Філе яловичини вимити холодною водою, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Моркву та селера, очистивши, нашаткувати тонкою соломкою, червону цибулю – кубиками, печериці – скибочками. Часник порубати...

ФОКАЧЧА З ОЛИВКАМИ ТА ЗЕЛЕННЮ

Дріжджі перемішати із сіллю та цукром, а потім залити водою. У отриману суміш додати рослинну олію та борошно і вимішувати тісто до отримання еластичної маси. Покласти тісто в миску, накрити харчовою плівкою і залишити щонайменше на 1 годину. Оливки нарізати кружальцями, часник пропустити через прес, а зелень нарубати. Додати оливки, часник та зелень у тісто і ретельно перемішати. Розкатати тісто в тонкий пласт, викласти на лист і залишити...

Шоколадне суфле

Шоколад, вершкове масло і цукор розтопити на водяній бані. Потім масу охолодити до кімнатної температури. Додати жовтки й перемішати до однорідної маси. Акуратно вмішати збиті в міцну піну білки. Отриману масу викласти в заздалегідь охолоджені, змащені маслом і присипані цукром форми, наповнюючи їх наполовину. Випікати в розігрітій до 200С духовці протягом 7-8 хвилин. Під час випікання духовку відкривати не можна, інакше суфле опаде...