Салат з чорносливом і виноградом(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №325)

20 травня 2023р.
18


Варені яйця нарізати кубиками.

Філе нарізати на тонкі медальйони і замаринувати.

Обсмажити на сковорідці по 2 хв. з кожної сторони.

Готове філе нарізати шматочками.

Додати нарізаний чорнослив.

Натерти сир, заправити майонезом.

Все змішати і сформувати салат.

Виноград нарізати навпіл і прикрасити ним салат.


• куряче філе – 400 гр.
• сіль
• перець чорний мелений
• яйця курячі- 4 шт.
• олія для смаження
• чорнослив – 50 гр.
• сир твердий – 100 гр.
• майонез – 2 ст.л.
• виноград кишмиш – 200 гр.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з м’ясом і корейською морквою

М’ясо відварити в підсоленій воді, нарізати соломкою. Печериці скибками...

Капуста з буряком на зиму

Поставте на вогонь каструлю з необхідною кількістю води. Додайте сіль і закип’ятіть. Повинен вийти розсіл на смак більш солоний, ніж звичайний бульйон. Капусту слід вимити, а потім нарізати досить великими шматками. Очистити та нарізати буряк великими шматочками. Перець очистити та нарізати кружечками, часник очистити від лушпиння...

Салат «Гриби під шубою»

Промиті овочі відварюємо і очищаємо, натираємо на тертці, картоплю – на великій, буряк і морква – на дрібній. Натерті овочі розкладаємо в окремі ємності. Гриби нарізаємо невеликими шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею з додаванням невеликої кількості масла, солі і спецій. Готуємо заправку для салату, змішавши майонез з соєвим соусом і бальзамічним оцтом. В приготовану форму або просто на тарілку для подачі викладаємо шар картоплі...

Салат з баклажанів зі свіжими огірками і курячим філе

Відварити куряче філе і яйця. Баклажани нарізати на тонкі півкільця...

ХРУМКІ НАГЕТСИ

Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...

Салат з сухариками

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...

Конвертики з листкового тіста

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...

Літній салат з кабачків за 5 хвилин

Кабачки нарізати товщиною 5 мм півкільцями. Обсмажити на олії з часником. Не солити...

Салат «Чотири овочі»

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

Салат з курячими серцями і авокадо

Курячі яйця відварити, нарізати кубиками. Курячі серця помити, почистити, відварити в підсоленій воді 40-50 хв...