Салат з тунцем і овочами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №326)
20 травня 2023р. | |
60 |
Редьку салатну очистити, розрізати на 4 частини, нарізати дуже тонко.
Оливки нарізати тоненькими кільцями.
Дрібно нарізати цибулю і петрушку.
Авокадо нарізати навпіл, видалити кістку, очистити шкіру, нарізати дрібним кубиком.
Викласти все в миску, перемішати, додати шматочки тунця.
Заправити лимонним соком і олією, посолити, поперчити.
Обережно перемішати.
• авокадо –1 шт.
• оливки зелені – 60 гр.
• редька салатна – 50 гр.
• зелена цибуля – 5 стебел
• зелень петрушки – 5 гілочок
• олія – 2 ст.л.
• сік лимона – 2 ст.л.
• перець чорний і сіль
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
4 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Моркву, буряк, картоплю і яйця відварити. Рибу почистити, забрати кістки...
Не почищений мигдаль подрібнити в борошно за допомогою блендера. Додати цукор, білки й перемішати. Нагрівати на водяній бані, помішуючи, до температури тіла – маса почне гуснути. Додати борошно і ще раз перемішати. З отриманого тіста за допомогою кондитерського мішка відсадити печиво, залишаючи місце між виробами, на застелене пергаментним папером деко. Випікати в розігрітій до 190С духовці протягом 15-17 хвилин...
Тісто виходить рідке, як сметана. Вилийте його на пательню, змащену маслом і вже зверху покладіть будь-яку начинку (томат, ковбаса, солоні огірочки, оливки). Залийте майонезом, і зверху посипте товстим шаром сир...
Додати в окріп лимонний сік і сіль. Влити цю рідину в каструлю з крупою, накрити кришкою і залишити настоюватися на 5-7 хвилин. Обсмажити на розпеченій сковороді заморожені овочі, накрити кришкою і готувати 5 хвилин. Порізати куряче філе дрібним кубиком. Обсмажити з невеликою кількістю олії - приблизно 5-7 хвилин. Додати до м’яса овочі і все перемішати. Всипати приправу, посолити за смаком і ретельно перемішати. Накрити сковороду...
У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...
Висипаємо сир у зручну місткість, в якій можна буде вимішати всі інгредієнти. За допомогою сита просіємо трохи борошна для наших сирників. Не обовязково додавати багато борошна, для нашого рецепту буде цілком достатньо 1 – 2 ст. л...
Рибі відрізаємо голову, плавники, чистимо гарненько всередині. Робимо поперечні надрізи з боків риби: для того, щоб краще просолилася. Маринуємо рибу: солимо зовні і всередині, поливаємо соком лимона, посипаємо приправою для риби також і зверху, і всередині...
З одного апельсина вичавіть сік, а другий очистіть від шкірки і поріжте тонкими кружечками. Поломайте печиво і додайте в нього розтоплене вершкове масло. Візьміть розємну форму і змастіть маслом, а потім викладіть в неї шар печива, утрамбуйте, полийте невеликою кількістю апельсинового соку і поставте в холодильник на півгодини. А в цей час зробіть крем для торта...
Редиску нарізати тонкими пластинками. Огірок, крабові палички і яйця нарізати кубиками...
Буряк відварити протягом 10-15 хвилин. нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів...