Салат з маринованими грибами(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №327)
![]() | 20 травня 2023р. |
![]() | 178 |

500 г курячого відвареного м’яса нарізати кубиками.
Гриби нарізати шматочками.
Помідори нарізати кубиками.
Скласти салат шарами.
Перший шар – куряче філе, змазати майонезом.
На курку викласти гриби, змазати трохи майонез.
Натерти яйця на крупній терці, змазати майонезом.
Сир натерти на крупній терці, змазати майонезом.
Посипати помідорами.
Зробити майонезну сіточку.
• мариновані гриби – 1 банка (500 гр.)
• яйця – 4 шт.
• сир – 150 гр.
• помідор – 2-3 шт.
• майонез
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Прокрутити філе куряче з цибулею через м’ясорубку. З’єднати з рисом і посолити...

Капусту помити і нарізати великими шматками. Моркву почистити, помити і нарізати кружками товщиною 0,3-0,5 см...

Буряк, моркву і цибулю подрібнити в кухонному комбайні. Всі овочі викласти у велику каструлю, залити олією та половиною оцту. Перемішати, щоб олія рівномірно покрила овочі. Додати воду, накрити кришку і тушкувати овочі 15 хвилин. Помідори подрібнити в блендері. У каструлю з овочами вилити томатне пюре і решту оцту. Додати цукор, сіль, перець і лавровий лист. Накрити кришкою і тушкувати все разом 40 хвилин, періодично помішуючи...

Капусту (невеликі головки) розрізати на 4 частини. Буряк помити, почистити і нарізати кружками або соломкою...

Перш за все підготуйте овочі. Селеру очистіть від тонкої шкірки і дрібно порубайте. Наріжте 2 стебла зеленого часнику, а білі гриби наріжте кубиками. Щоб зробити страву більш ситною, можете додати до неї 2–3 картоплини. На сковороді розігрійте олію. У ній обсмажте до м’якості селеру і цибулю, нарізану дрібним кубиком. Якщо ви віддаєте перевагу класичній засмажці, в ту ж сковороду додайте ще натерту моркву. До м’яких овочів на сковороді...

Баклажани нарізати півкільцями, обсмажити їх на олії до золотистого кольору. Потім викласти на паперовий рушник. Перець, помідори і огірки нарізати соломкою...

Шаткуємо червонокачанну капусту за допомогою шинкування або просто гострим ножем. Перець очищаємо, розрізаємо навпіл уздовж, а потім ріжемо поперек тонкими смужками. Половинками кілець нарізаємо ріпчасту цибулю. Щоб смак салату був більш м’яким, можна використовувати червону цибулю. Складаємо овочі в об’ємний посуд, посипаємо сіллю і перетираємо руками. Розкладаємо салат в чисті півлітрові баночки (можна використовувати посуд об’ємом 0,75 літра). Кип’ятимо воду з додавання цукру і насіння...

Моркву почистити і натерти на крупній терці. Часник подрібнити...

У мисці змішати дріжджі, цукор та воду і залишити на 15 хвилин. Збити два яйця. До борошна додати яєчну суміш та дріжджі - перемішати. Потім додати олію та сіль, щоб замісити еластичне тісто. Тісто помістити в миску та залишити на 1,5 години. Розділити тісто на дві частини і добре вимісити. Кожний шматок тіста розділити на три довгі шматки і сплести з них дві коси. Залишити під плівкою на...

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...