Салат з телятиною(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №332)

21 травня 2023р.
79


Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні.

Відварити яйця.

Моркву натерти на крупній терці, обсмажити на олії, трішки підсолити.

Чорнослив залити окропом на 10 хв.

Охолоджене м’ясо, огірки нарізати дрібними кубиками.

Сир і яйця натерти на дрібній терці.

Скласти салат шарами:

1 – м’ясо, майонез, мелений чорний перець;

2 – варені яйця, майонез;

3 – солені огірки;

4 – твердий сир, майонез;

5 – смажена морква.

Чорнослив нарізати тонкими смужками, прикрасити ними салат.


• телятина відварна 300 гр.
• яйця варені 4 шт.
• огірок солений 3 шт.
• сир твердий 150 гр.
• морква 2 шт.
• чорнослив 150 гр.
• майонез 180-200 гр.
• олія 2-3 ч.л.
• перець чорний мелений
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Котлетки з телятини (Від 10 міс.)

Морквину натерти на дрібній тертці, нарізати цибулю кубиками. Мясо очистити від плівок, вимити і перекрутити 2 рази з додаванням розмоченої булки та моркви з цибулею. Можна перебити блендером. Небагато посолити і добре вимісити готовий фарш руками. Сформувати невеликі котлетки, викласти у форму для запікання, застелену пергаментним папером та запікати при температурі 180 град. 10 хвилин. Перевернути котлетки, додати пару ложок води або бульйону та запікати до готовності (10-15...

Пиріг на компоті

В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...

Курячі гомілки в вершково-пікантному соусі

Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...

Кабачки з сиром в духовці

Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...

Круасани з шоколадом

Розігріти духовку до 200 градусів. Лист слойоного тіста нарізати на трикутники. В середину кожного трикутника викласти шоколад і завернути в форму круасанів...

Гаряча закуска з кабачків і помідорів

Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...

Салат з хрусткими баклажанами

Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...

Салат «азіатський»

Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори. Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки...

Курячі биточки з сиром

Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...

Фарширований перець

Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...