Салат з телятиною(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №332)
![]() | 21 травня 2023р. |
![]() | 136 |

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні.
Відварити яйця.
Моркву натерти на крупній терці, обсмажити на олії, трішки підсолити.
Чорнослив залити окропом на 10 хв.
Охолоджене м’ясо, огірки нарізати дрібними кубиками.
Сир і яйця натерти на дрібній терці.
Скласти салат шарами:
1 – м’ясо, майонез, мелений чорний перець;
2 – варені яйця, майонез;
3 – солені огірки;
4 – твердий сир, майонез;
5 – смажена морква.
Чорнослив нарізати тонкими смужками, прикрасити ними салат.
• яйця варені 4 шт.
• огірок солений 3 шт.
• сир твердий 150 гр.
• морква 2 шт.
• чорнослив 150 гр.
• майонез 180-200 гр.
• олія 2-3 ч.л.
• перець чорний мелений
• сіль
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Помідори нарізати дольками. Петрушку, часник і гострий перець подрібнити за допомогою блендеру або м’ясорубки...

Духовку розігріти до 200 °С. Розморожене слойоне тісто розкачати і розрізати на квадрати...

Вимити всі овочі та почистити їх. Моркву нарізати соломкою...

Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин. Потім всипте манну крупу...

Яйце змішати з йогуртом. Банан почистити, розімяти вилкою. Грушу почистити, видалити серцевину та нарізати дрібними кубиками. Додати в тісто фрукти, потім соду, перемішати. Акуратно додати борошно, розмішати і розподілити тісто по формах, наповнюючи трохи вище, ніж 2/3. Якщо готувати силіконові форми, їх не потрібно змащувати маслом. Випікати в розігрітій духовці за температури 180 °C протягом 30-35 хвилин. ПРИМІТКА: ...

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...

Взяти 100 г розмякшеного масла, додати 3 ст. л. сметани, борошно, сіль. Замісити тісто. Викласти у форму і рівномірно розімяти руками так, щоб товщина коржа була 1,5 см, а висота бортика 1,5 см. Форму поставити в холодильник на півгодини...

Картоплю помити, почистити, викласти в каструлю, залити водою і залишити варитися. А поки вона вариться, натерти сир, збити в мисці яйця, змішати їх із сиром і додати солі. Збити блендером до стану однорідної маси...

Відварюємо картоплю і перетворюємо її на пюре з яйцями, заправляємо різними спеціями, щоб зрази вийшли не тільки смачними, а й ароматними. ...

Перці добре промити, протерти насухо, розрізати навпіл і вирізати серцевину з насінням, залишивши хвостики. Щоб перчик добре пропекти і шкурка краще відокремлювалася, треба змастити його з зовнішнього боку олією. Викласти перчик у форму для запікання...