Салат з телятиною(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №332)
21 травня 2023р. | |
79 |
Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні.
Відварити яйця.
Моркву натерти на крупній терці, обсмажити на олії, трішки підсолити.
Чорнослив залити окропом на 10 хв.
Охолоджене м’ясо, огірки нарізати дрібними кубиками.
Сир і яйця натерти на дрібній терці.
Скласти салат шарами:
1 – м’ясо, майонез, мелений чорний перець;
2 – варені яйця, майонез;
3 – солені огірки;
4 – твердий сир, майонез;
5 – смажена морква.
Чорнослив нарізати тонкими смужками, прикрасити ними салат.
• яйця варені 4 шт.
• огірок солений 3 шт.
• сир твердий 150 гр.
• морква 2 шт.
• чорнослив 150 гр.
• майонез 180-200 гр.
• олія 2-3 ч.л.
• перець чорний мелений
• сіль
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Морквину натерти на дрібній тертці, нарізати цибулю кубиками. Мясо очистити від плівок, вимити і перекрутити 2 рази з додаванням розмоченої булки та моркви з цибулею. Можна перебити блендером. Небагато посолити і добре вимісити готовий фарш руками. Сформувати невеликі котлетки, викласти у форму для запікання, застелену пергаментним папером та запікати при температурі 180 град. 10 хвилин. Перевернути котлетки, додати пару ложок води або бульйону та запікати до готовності (10-15...
В першу чергу необхідно розчинити цукор в компоті. Для цього дані компоненти необхідно змішати в глибокій мисці з рослинним маслом і сіллю. Перемішати вміст ємності можна за допомогою віночка. Погасити соду яблучним оцтом і додати в суміш...
Часник розчавити плоскою стороною ножа. Додати декілька колечок чилі...
Кабачки і помідори нарізати кружальцями. Викласти в форму, чергуючи один з одним...
Розігріти духовку до 200 градусів. Лист слойоного тіста нарізати на трикутники. В середину кожного трикутника викласти шоколад і завернути в форму круасанів...
Всі овочі промити і просушити. Кабачки нарізаємо кружечками по 1 см. Помідори також нарізати кружечками. Нарізати зелену цибулю. Скласти в форму для запікання нарізані овочі, чергуючи кабачки з помідорами. Посолити і поперчити овочі, додати за бажанням будь-які інші спеції...
Миємо, чистимо баклажан, нарізаємо на 4 частини. Кожну частину нарізаємо на великі трикутники товщиною близько 1см...
Куряче філе відварити і нарізати смужками. Так само нарізати перці і помідори. Подрібнити кінзу і видавити часник, додати до овочів і курки...
Сир натерти, додати масло і зелень. Все перемішати. Масу покласти в пакет і сформувати ковбаску...
Солодкий болгарський перець помити. Акуратненько вирізати насіннєві коробочки і очистити від насіння. Обсмажити перець з додаванням масла з усіх боків і викласти на блюдо. Для приготування начинки, рис промити і зварити до напівготовності з додаванням солі. Моркву почистити, помити і натерти на крупну тертку. Цибулю почистити, помити і подрібнити. Лук обсмажити на олії протягом 3 хвилин. Додати моркву і смажити помішуючи, ще близько 5 хвилин...