Салат з телятиною(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №332)
![]() | 21 травня 2023р. |
| 1685 |

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні.
Відварити яйця.
Моркву натерти на крупній терці, обсмажити на олії, трішки підсолити.
Чорнослив залити окропом на 10 хв.
Охолоджене м’ясо, огірки нарізати дрібними кубиками.
Сир і яйця натерти на дрібній терці.
Скласти салат шарами:
1 – м’ясо, майонез, мелений чорний перець;
2 – варені яйця, майонез;
3 – солені огірки;
4 – твердий сир, майонез;
5 – смажена морква.
Чорнослив нарізати тонкими смужками, прикрасити ними салат.
• яйця варені 4 шт.
• огірок солений 3 шт.
• сир твердий 150 гр.
• морква 2 шт.
• чорнослив 150 гр.
• майонез 180-200 гр.
• олія 2-3 ч.л.
• перець чорний мелений
• сіль
(всього голосів: 11)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 11 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Куряче філе відварити в підсоленій воді 30-40 хв. Нарізати потім його невеликими кубиками...

Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець. Перемішати і додати оливкову олію...

У глибоку миску просійте борошно. В окрему миску викладіть свіжі дріжджі. Додайте половину цукру і влийте трохи теплого молока. Акуратно перемішайте до повного розчинення дріжджів, а потім влийте тепле молоко, що залишилося. Перемішайте. У суміш, що вийшла, всипте трохи борошна і перемішайте. Має вийти маса, консистенція якої нагадує рідку сметану...

Очищаємо картоплю й цибулю. На дрібній тертці натираємо картоплю й цибулю...

Залити водою яловичий шматок. Воду необхідно підсолити. Проварити півтори години. Остудити і подрібнити на кубики. Нарізати огірки. Додати до яловичих кубиків. Злити маринад з квасолі. Додати квасолю до огірків. Підсолити. Додати майонез. Перемішати...

Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...

Баклажан нарізати на четверть кільця товщиною 3 мм. Перець підрум’янити в духовці...

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...

Гарбуз вимийте та обсушіть. Розріжте навпіл, видаліть начинки, а потім почистіть від шкірки гострим ножем. З цибулини зніміть лушпиння. Коренеплоди обдайте під краном водою, помийте щіткою і видаліть шкірку овочечисткою. Цибулю настругайте довільно. Морквину натріть терткою. У товстостінну каструлю влийте олію без запаху. Складіть овочі і спассеруйте до м’якого стану. Очищений гарбуз наріжте великими квадратиками. Надішліть до овочів і підрум’яньте, періодично перевертаючи. Картоплю розріжте на кубики. Надішліть до...

Очистіть гарбуз від шкірки та насіння. Наріжте невеликими шматочками та залийте 100 мл води. Поставте на вогонь і варіть під кришкою протягом 15 хвилин. Викладіть гарбуз у глибоку ємність. Влийте молоко та 300 мл води. Додайте цукор, сіль, яйця та олію. Збийте все занурювальним блендером до однорідності. Всипте дріжджі. Перемішайте усі інгредієнти віночком. Потім введіть борошно пшеничне. Знову перемішайте. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 40 хвилин...


