Салат з курячим філе(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №337)

21 травня 2023р.
129


Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді

Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою.

Подрібнити зелень і часник.

Все висипати в миску, додати квасолю, посолити, додати спеції, олію і добре перемішати.

Дати настоятися 20-30 хв.


• філе куряче – 2 шт.
• квасоля консервована – 200 гр.
• цибуля – 1 шт.
• перець болгарський – 1 шт.
• часник – 2-3 зубчика
• петрушка – 1/2 пучка
• олія – 30 мл.
• спеції, сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 2)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
20


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Конвертики з листкового тіста

Необхідно висипати борошно, так що б вийшла гірка. У центрі зробити поглиблення...

Полуничне морозиво

Збийте жовтки з цукром, крохмалем і ваніліном. Додайте сік лимона. Закипятіть молоко. Постійно помішуючи, введіть тонкою цівкою збиті жовтки. І на повільному вогні доведіть майже до кипіння. Охолодіть...

ХРУМКІ НАГЕТСИ

Філе вимийте, обсушіть та наріжте однаковими шматочками. Яйця збийте разом із сіллю. Яєчною сумішшю залийте шматочки курки та залиште на 10 хвилин. Борошно, рубану петрушку, паприку, щіпку солі зєднайте і перемішайте. Шматочки курки обваляйте в борошняній суміші, потім у сухарях. Викладіть на розпечену з олією сковороду і обсмажте до золотистого кольору. ...

Курячі сердечка по-корейські

Курячі сердечка відварити в підсоленій воді. Охолодити, нарізати на 2 частини...

Пампухи на сметані

Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...

Курячі тефтельки з томатною заливкою

Прокрутити філе куряче з цибулею через м’ясорубку. З’єднати з рисом і посолити...

Печиво з гарбузом

Спочатку підготувати гарбуз: запекти, разом із шкіркою при температурі 200 градусів 25-30 хвилин, посипавши кардамоном та корицею. Звільнити від шкірки, розім’яти виделкою, додати вершкове масло. Тісто: поєднати всі інгредієнти, замісити ніжне, гладке тісто. Забрати на 30 хвилин у пакет...

Салат з червоною капустою

Тоненько нашаткувати капусту. Соломкою нарізати відварене до готовності в підсоленій воді куряче філе...

Весняний салат

Огірок і помідор нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати тонкою соломкою...

Салат з куркою, капустою та грибами

Обсмажити до золотистого кольору полоски курячої грудки та 10 хвилин обварювати порізані на 4 частини гриби. Нашаткувати тонко капусту, огірки порізати півкільцями...