Салат з авокадо і червоної
капусти(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №344)
25 травня 2023р. | |
94 |
Червону капусту тоненько нашаткувати.
Посолити і прим’яти руками.
Огірок нарізати соломкою, цибулю тонкими півкільцями.
Авокадо почистити і нарізати тоненькими скибками.
Все викласти в глибоку тарілку, поперчити, полити лимонним соком, олією і перемішати.
• авокадо – 1 шт.
• огірок – 1 шт.
• цибуля – 1/2 шт.
• сік лимона – 1 ч.л.
• оливкова олія – 50 мл.
• спеції, сіль
(всього голосів: 1)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
1 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Цибуля порізати кільцями. Додати лимонний сік і цукор...
Овочі потріть на дрібній тертці. Змішайте фарш з овочами і добре вимісіть. Якщо ви готуєте на всю сімю, то можна додати трохи солі, буквально на кінчику чайної ложки. Сформуйте котлети і викладіть їх у форму, застелену папером для запікання в духовці, що розігріта до 180 °C. Готувати котлетки 15-20 хвилин, доки не зарумяняться...
Дріжджі розчинити в молоці. Окремо змішати жовтки, сметану, оцет, цукор, борошно. Влити молоко в борошняну суміш, додати цукати і замісити тісто. Накрити рушником і прибрати в тепле місце на 30 хвилин...
В першу чергу просійте борошно в невелику миску. У другій невеликій мисці перемішайте сіль, гарячу воду, горілку і рослинну олію. Додайте утворену рідку масу в просіяне раніше борошно і почніть ретельно змішувати, до утворення тіста (якщо буде липким, додайте більше борошна, якщо густим, долийте більше води)...
Відварити куряче філе і яйця. Баклажани нарізати на тонкі півкільця...
Картоплю почистити, помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злить рідину. Розім’яти на пюре. З консервованої квасолі злити рідину (але не всю, залишити 2 ст.л), перекласти в блендер. Подрібнити до однорідної маси. Якщо маса дуже густа, то можна додати рідину з квасолі. З’єднати картопляне пюре з подрібненою квасолею. Добре перемішати. З маси, яка вийшла, сформувати кульку, в ній зробити заглиблення. В це заглиблення покласти в’ялений томат. Сформувати...
Не почищений мигдаль подрібнити в борошно за допомогою блендера. Додати цукор, білки й перемішати. Нагрівати на водяній бані, помішуючи, до температури тіла – маса почне гуснути. Додати борошно і ще раз перемішати. З отриманого тіста за допомогою кондитерського мішка відсадити печиво, залишаючи місце між виробами, на застелене пергаментним папером деко. Випікати в розігрітій до 190С духовці протягом 15-17 хвилин...
У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...
Форму для запікання змажте рослинною олією. Рибне філе наріжте невеликими шматочками, змастіть їх сіллю, перцем і викладіть у форму. Цибулю наріжте кільцями та викладіть на рибне філе рівномірним шаром. Моркву натріть на середній терці й також викладіть у форму...
Для консервування краще брати солодкий перець з тонкою шкіркою. Стиглі неушкоджені перці добре вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою, видалити насіння. У великій каструлі закип’ятити воду. Занурити в неї перці на 3 хвилини. Відкинути на сито і викласти на паперові серветки зрізом донизу. Цибулю і моркву вимити, почистити і нарізати тонкою соломкою. Часник очистити, дрібно нарізати. Петрушкуі кінзу вимити, висушити паперовими рушниками, дрібно нарізати...