Ліниві вареники з сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №35)
![]() | 22 травня 2022р. |
![]() | 114 |

Замішуємо тісто із сиру, частини цукрової пудри, борошна, кокосової стружки, манки і яйця.
Ліпимо кульки. У кожну кульку кладемо ягоду.
Варимо ліниві вареники 5-7 хвилин в киплячій воді.
Подаємо з соусом зі сметани і цукрової пудри, що залишилася. Прикрашаємо корицею і ягодами
• Борошно 3 ст. л.
• Яйця 1 шт.
• Манка 4 ст. л.
• Ягоди 200 г
• Сметана 200 г
• Цукрова пудра 150-200 г
• Кокосова стружка 1 г
• Кориця 1 г
(всього голосів: 11)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
11 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Суцвіття броколі скласти в салатник, посолити, легенько прим’яти, щоб пустили сік. Тунець розім’яти і додати до броколі...

Для крему змішуємо какао, цукор, манну крупу, добре перемішуємо. Вливаємо молоко, розмішуємо і ставимо на невеликий вогонь. Варимо крем до густого стану, постійно перемішуючи. Охолоджуємо...

Насамперед підготуємо овочі. Цибулю і моркву очищуємо, цибулю ріжемо дрібними кубиками, моркву тремо на крупній тертці. У сковороді з товстим дном розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо спершу цибулю, далі додаємо моркву і трохи перчика чилі. До овочів видавлюємо часник, додаємо суміш італійських трав, тушкуємо 5-7 хвилин. Далі до суміш вливаємо томати у власному соку. Якщо у вас є домашній томатний сік, можете сміливо замінити томати на сік. Тушкуємо овочі...

Баклажани вимити, зрізати плодоніжки і кожен надрізати посередині вздовж. Опустити в киплячу підсолену воду (на 1 л води 20 г солі) і на слабкому вогні проварити близько 15 хв...

Скибочки бекону обсмажити в олії з обох боків до хрусткої скоринки і викласти на серветку, щоб стек зайвий жир. Філе яловичини вимити холодною водою, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Моркву та селера, очистивши, нашаткувати тонкою соломкою, червону цибулю – кубиками, печериці – скибочками. Часник порубати...

Духовку попередньо розігріти до 200 °C. Кожне стегенце розрізати на дві частини, натерти сіллю й перцем. У глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити курку до золотистого кольору. Зняти зі сковороди і відкласти. Картоплю почистити і нарізати частками, часник почистити і дрібно посікти. Картоплю відварити до напівготовності, викласти у форму для запікання, додати часник, оливки, лавровий лист, приправити сіллю й перцем. Чері розрізати навпіл. Викласти у форму помідори й...

Приготувати заправку. Вимиті овочі та сир нарізати великими кубиками, грубо порізати листя салату...

Спочатку слід порізати картоплю та болгарський перець кубиками та натерти моркву. Рис слід промити під холодною водою. В каструлі довести воду до кипіння, додати рис, картоплю, моркву та цибулю. За 10 хвилин до готовності додати болгарський перець та спеції. Готовий суп посипати зеленню...

Відварити картоплю в мундирі. Охолодити. Нарізати більшими кубиками...

Розчиняємо дріжджі в молоці. Додаємо цукор. Перемішуємо до повного розчинення. Додаємо 150 гр борошна. Перемішуємо. Через 15 хв додаємо ще 100 гр. і перемішуємо. Залишаємо доходити ще на 15 хв. Додаємо ще 100 гр борошна, перемішуємо. Залишаємо доходити на 30 хв...