Салат з баклажанів зі свіжими
огірками і курячим філе(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №351)
![]() | 1 червня 2023р. |
![]() | 220 |

Відварити куряче філе і яйця.
Баклажани нарізати на тонкі півкільця.
Викласти в миску і посолити. Перемішати і залишити на 20-30 хв., щоб зникла гіркота. Потім промити баклажани холодною водою. Обсмажити на олії на середньому вогні 15 хв. до золотистого кольору.
Огірки нарізати на тонкі півкільця.
Куряче філе і яйця нарізати маленькими кубиками.
Дрібно порізати цибулю.
Всі нарізані інгредієнти викласти в глибоку миску.
Обсмажені баклажани викласти на паперовий рушник на 10 хв. Потім додати до салату.
Посолити, додати майонез, добре перемішати.
• варені яйця 5 шт.
• цибуля 1 шт.
• свіжі огірки 4-5 шт. або 300 гр.
• баклажани 400 гр.
• сіль
• олія
• майонез
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
3 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Приготувати заправку для салату. Для цього потрібно змішати сік лимона, олію, гірчицю і рідкий мед...

Готуємо (миємо, очищаємо) всі овочі. Капусту нарізаємо тонко на спеціальній шатківниці або ножем. Моркву можна нарізати тоненькою соломкою, але простіше і швидше можна буде підготувати коренеплоди, скориставшись теркою. Часник пропускаємо через прес і розтираємо ложкою, додавши дрібку солі. Порада! Якщо ви не любите гостре або не можете їсти гострі страви за станом здоров’я, то кількість часнику можна скоротити або зовсім прибрати цей овоч зі списку...

Крила вимити, потім порізати кожен на три частини; Сковороду розігріти, налити олію і викласти мясо; ...

Замочити горох у холодній воді на 1-2 години. Потім нарізати картоплю та натерти моркву. Далі слід поставити варити горошок на маленький вогонь. В окремій каструлі довести воду до кипіння, додати картоплю, моркву та цибулю. В цей час треба приготувати сухарики. Для цього батон нарізати на невеличкі кубики та обсмажити на сухій сковорідці протягом кількох хвилин. За 10 хвилин до готовності до супу додати горох та спеції. Потім охолоджений...

Відварити макарони згідно рецепту вказаному на упаковці, злити воду. Огірки нарізати кубиками...

Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...

Гарбуз очистити від шкіри і насіння. Нарізати скибками, викласти на бритванок, застелений пергаментним папером, посипати мускатним горіхом і випікати 30 хв. при температурі 180 С. Готовий гарбуз нарізати середніми кубиками...

Найперше готуємо яблука: добре миємо, очищаємо від насіння та шкірки. Нарізаємо на четвертинки, а потім ще на дрібніші кусочки. Добре посипаємо очищені яблука меленою корицею. Відставляємо у бік та готуємо тісто. Спочатку борошно просіюємо із розпушувачем. Яйця добре збиваємо із склянкою цукру та вініліном (до пухкої маси та зміни кольору). Не припиняючи збивати, вливаємо тонкою цівкою олію, слідом частинами кефір. В кінці додаємо частинами борошно...

Спершу замаринувати цибулю, нарізану півкільцями: трохи посолити, полити соком лимона і прим’яти ложкою. Невеличку моркву натерти на терці для корейської моркви...