Салат з кабачками і помідорами
на зиму(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №355)
2 червня 2023р. | |
95 |
Кабачок нарізати кубиками.
Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати півкільцями, помідори кубиками.
Обсмажити цибулю і моркву, додати помідори, подрібнений часник, цукор, сіль, перці, олію.
Все перемішати.
Поставити на вогонь, після закипання проварити 10 хв.
Додати кабачки, перемішати і ще проварити 25 хв.
Додати оцет.
Варити 3 хв.
Розкласти салат в стерилізовані банки.
• помідори – 1 кг
• морква – 500 гр.
• цибуля – 500 гр.
• перець мелений
• перець духмяний
• часник – 5 зуб.
• соняшникова олія – 80 гр.
• цукор – 4 ст.л.
• сіль – 1 ст.л.
• оцет 9% – 6 ст.л.
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
4 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
У скумбрії відрізати голову, хвіст, розрізати черево, видалити нутрощі і чорні плівки. Добре промити рибку під протічною водою...
У каструлі змішати маринад: у воді розвести масло, розчинити сіль і цукор. Нарізати перець шматочками...
Нарізати грушу, апельсин і банан кубиками. Волоський горіх нарізати і подрібнити...
Молоду картоплю відварити зі шкіркою до пів готовності в підсоленій воді. Готову картоплю розрізати на половинки...
Відварити куряче філе і яйця. Баклажани нарізати на тонкі півкільця...
Почистити варений буряк, нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю помити, посушити і дрібно нарізати...
Сало помити, нарізати невеликими скибочками. Покласти в каструлю з товстим дном і тушкувати на повільному вогні до утворення шкварок. Помити і просушити м’ясо. Нарізати середніми шматочками і додати до сала. За бажанням сала можна не давати...
Нарізаємо огірки. Ріжемо сир і яйця кубиками...
Капусту нашаткувати дрібною соломкою, посолити і трохи прим’яти. Сир натерти на великій терці...
Скибочки бекону обсмажити в олії з обох боків до хрусткої скоринки і викласти на серветку, щоб стек зайвий жир. Філе яловичини вимити холодною водою, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Моркву та селера, очистивши, нашаткувати тонкою соломкою, червону цибулю – кубиками, печериці – скибочками. Часник порубати...