Салат з кабачками і помідорами
на зиму(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №355)
![]() | 2 червня 2023р. |
![]() | 1151 |

Кабачок нарізати кубиками.
Моркву натерти на великій терці, цибулю нарізати півкільцями, помідори кубиками.
Обсмажити цибулю і моркву, додати помідори, подрібнений часник, цукор, сіль, перці, олію.
Все перемішати.
Поставити на вогонь, після закипання проварити 10 хв.
Додати кабачки, перемішати і ще проварити 25 хв.
Додати оцет.
Варити 3 хв.
Розкласти салат в стерилізовані банки.
• помідори – 1 кг
• морква – 500 гр.
• цибуля – 500 гр.
• перець мелений
• перець духмяний
• часник – 5 зуб.
• соняшникова олія – 80 гр.
• цукор – 4 ст.л.
• сіль – 1 ст.л.
• оцет 9% – 6 ст.л.
(всього голосів: 4)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
4 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Куряче філе зварити в підсоленій воді, охолодити й нарізати скибочками. Сир нарізати слайсами. Руколу помити, обсушити й подрібнити. Скибочки хліба змастити вершковим маслом. Викласти на дві з них сир, курятину, руколу і знову сир. Накрити скибочками хліба...

Капусту тонко нашаткувати. Можна брати молоду капусту, а можна стару. Підготовлену капусту пересипати в каструлю, в якій буде тушкуватися наше блюдо. Влити олію і 9% оцет, додати сіль і цукор. Перемішати руками й трохи віджати, щоб капуста пустила сік. Залишити каструлю в стороні, поки займаєтеся іншими овочами...

Цибулю почистити, дрібно посікти, покласти в чашу мультиварки, додати олію, ввімкнути режим «Смаження» і обсмажити цибулю до прозорості. Додати фарш і обсмажувати ще 5–7 хвилин з відкритою кришкою, періодично помішуючи і розбиваючи грудки. Додати помідори з соком, овочі, прованські трави, цукор, добре перемішати. Ввімкнути режим «Тушкування» на 40 хвилин. Приправити сіллю й перцем, додати потовчений часник і дрібно нарізані листочки петрушки...

Помідори розрізати на частини. Авокадо очистити від шкіри і порізати кубиком...

Маргарин потрібно добре розтерти з борошном. Додати майонез...

Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...

Щоб приготувати крем, змішайте молоко з борошном і половиною кокосової стружки. Потім, постійно помішуючи, нагрійте отриману масу, щоб вона трохи загусла. Зніміть посуд з вогню, дайте суміші охолонути, додайте цукор і ванільний цукор, вершкове масло, знову добре перемішайте. Додайте решту стружки та дайте крему повністю охолонути. Тим часом розчавіть печиво, змішайте його з іншими інгредієнтами. Молоко необхідно додавати потроху і поступово, щоб готове тісто мало...

Куряче філе вимити і нарізати шматочками. Перекласти в глибоку миску, додати 3 ст.л. соєвого соусу і 1 ч.л. паприки...

Авокадо порізати шматочками. Скласти в салатник і полити лимонним соком, щоб воно не потемніло...

Всі овочі подрібнити та перемішати. Змішати борошно, розпушувач і сіль. Додати сметану, яйця, майонез. Все ретельно перемішати...