Салат з томатами і моцареллою(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №358)
2 червня 2023р. | |
70 |
Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець.
Перемішати і додати оливкову олію.
Моцареллу і черрі нарізати на половинки.
Викласти на тарілку листя салату, зверху моцареллу, томати, хамон. Посипати кедрові горішки і полити бальзамічним соусом.
• помідори черрі 40 гр.
• помідори в’ялені 30 гр.
• часник 1 зуб.
• моцарелла 60 гр.
• хамон 50 гр.
• оливкова олія 20-25 гр.
• кедрові горішки 5 гр.
• сіль і перець
• прованські трави
• бальзамічний соус
(всього голосів: 3)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
3 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Приготувати соус: Змішати мед і гірчицю...
Нарізати огірки і перець болгарський кубиками, помідори дольками. Подрібнити горіхи...
Моркву помити, почистити, розрізати вздовж на 4 частини, а потім ще раз тільки поперек. Очистити цибулю і нарізати на четвертинки...
Нарізати дрібно цибулю. Огірки нарізати соломкою...
Малину очистити від хвостиків, перебрати, скласти у варильний таз. Додати цукор і трохи води. Поставити на мінімальний вогонь. Помішуючи малину, довести до кипіння. Не давати закипіти! Витримати 5 хвилин. Заповнити підготовлені банки варенням з малини. Закрити банки кришками...
Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Додайте рослинну олію і молоко і добре перемішайте. Всипте просіяне борошно, зєднане з розпушувачем, і замісіть однорідне досить рідке тісто. Форму діаметром 28 см вистеліть пергаментом. Викладіть тісто у форму і розкладіть зверху нарізане на часточки яблуко...
Порізати на кубики хлібні скибочки. Викласти в суху сковорідку. Прожарити. Огірок, помідор, солодкий перець нарізати. Посолити, посипати сумішшю перців. Пропустити через прес часникові зубки, додати оливкову олію. Перемішати. Нашаткувати цибулю...
М’ясо промити, нарізати на шматки і відбити. Обтерти спеціями, викласти у форму, покрити кільцями цибулі, кільцями помідора, тертим сиром і промазати майонезом. Готувати 50 хвилин на 180 градусах до рум’яності...
Обсмажити філе нарізану кубиками до готовності без олії. Нарізати великими кубиками сир і помідор...
Усе порізати, скласти у каструлю (крім оцту), довести до кипіння, варити 40 хв, додати оцет, варити ще 5 хв, розкласти у гарячі стерильні банки, закрутити, вкутати до охолодження. Помідори можна ошпарити окропом і зняти шкірку...