Салат з тунцем і яйцями(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №361)
![]() | 5 червня 2023р. |
![]() | 224 |

Розім’яти виделкою тунець.
Огірок і яйця нарізати на невеликі кубики.
Нарізати зелену цибулю.
Все перемішати.
Додати 2 ст.л. майонезу.
Ще раз перемішати. За потреби посолити і поперчити.
• яйця – 3 шт.
• огірок свіжий – 100 гр.
• зелена цибуля – 100 гр.
• майонез легкий – 2 ст.л.
• сіль
• перець чорний мелений
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Насамперед слід приготувати основу для тіста – опару. З’єднати в глибокій каструлі підігріте молоко (не гаряче), висипати дріжджі, цукор-пісок і 15 г борошна і соняшникову олію. Накрити тару кришкою і рушником, прибрати в тепле місце «підніматися». Коли у опари з’явитися «біла пухнаста шапочка», всипати сіль, залишки борошна, частину ванільного порошку, розбити яйце. Вимісити тісто до однорідного стану...

Відварити картоплю в мундирі. Охолодити. Нарізати більшими кубиками...

Нарізати цибулю дрібним кубиком, додати оцет, цукор і воду. Перемішати все і замаринувати на 10-15 хв...

З яєць смажимо 2 налисника. Дрібно шаткуємо капусту, соломкою нарізаємо шинку і налисники...

Червону цибулю нарізати півкільцями. Замаринувати цибулю в суміші води, цукру і яблучного оцту протягом 20 хв. Половину моркви нарізати тонкими скибочками. Залити гарячою підсоленою водою і відварити близько 1хв. Перекинути моркву на сито і облити холодною водою. ...

Відварити картоплю в шкірці, після почистити і нарізати. Яйця відварені нарізати на кубики...

Моркву очистіть та натріть на великій терці. Викладіть у сотейник. Сюди ж влийте молоко, додайте вершкове масло та сіль. Поставте на повільний вогонь і тушкуйте, помішуючи до готовності приблизно 15-20 хвилин. Потім всипте манну крупу...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Гречку відварити на повільному вогні до готовності. Сушені гриби обшпарити окропом, добре промити, залити ще раз 300 мл окропу і залишити настоюватися. Капусту розібрати на листки, відварити їх у киплячій підсоленій воді до м’якості. Остудити і злегка відбити молоточком товсті прожилки. Цибулю і печериці почистити і дрібно порізати...

Кабачки вимити і нарізати на невеликі шматочки. Перець помити, видалити насіння і порізати кубиками...