Салат з тунцем і яйцями(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №361)
5 червня 2023р. | |
101 |
Розім’яти виделкою тунець.
Огірок і яйця нарізати на невеликі кубики.
Нарізати зелену цибулю.
Все перемішати.
Додати 2 ст.л. майонезу.
Ще раз перемішати. За потреби посолити і поперчити.
• яйця – 3 шт.
• огірок свіжий – 100 гр.
• зелена цибуля – 100 гр.
• майонез легкий – 2 ст.л.
• сіль
• перець чорний мелений
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
2 | 0 |
Всі рецепти Салати Перші страви Другі страви Випічка Десерти Консервація Закуски Дитяче меню Корисні поради Рейтинг рецептів Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...
Філе порізати скибками, обсмажити, додати цибулю і часник, обсмажити, влити соєвий соус і бульйон, додати заморожені овочі, сіль і перець. Зверху викласти картопляне пюре рівним шаром, поставити у духовку на 40 хв...
Фарш потрібно перемішати зі спеціями, із зазначеною кількістю борошна і вбити туди яйце. Зелень дрібно нарізати, додати до маси, все ретельно перемішати...
Гриби варять у воді поки не впадуть на дно каструлі. Відціджують, промивають і злегка обсмажують на олії. Так само легко обсмажують дрібно накраяну цибулю та потерту моркву. Овочі, гриби, сіль, цукор й перець змішують з капустою. На дно банок розкладають по лавровому листу й по два-три горошки духмяного перцю, стільки ж гвоздики. Наповнюють банки капустою й стерелізують. Півлітрові 20 хвилин, літрові – 35. Закривають залізними кришками й ключем...
Спочатку потрібно підігріти воду, додайте туди трохи солі, цукор і дріжджі. Перемішайте вміст каструльки, потім влийте в неї три столові ложки олії. Вбийте туди ж одне яйце, злегка перемішайте. Вилийте заготовку для тесту в глибоку миску, туди ж додайте половину просіяного борошна. Постійно перемішуючи, додайте другу частину. Вимішуйте тісто ложкою, потім з’єднайте руки. Скачайте отриману суміш в кулю, накрийте рушником. Залиште на годину в теплому...
Приготувати фарш. Кукурудзяну крупу крупного помелу перебрати, замочити на 5-6 годин і зварити...
Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...
Рис промити і відварити до напівготовності. Зварені круто яйця натерти на тертці або розімяти виделкою, додати в рис, що остигнув, змішаний з йогуртом. Кабачки очистити від шкірки, нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, видалити середину, посолити і заповнити рисовою начинкою. Запікати в розігрітій духовці за температури 170-180 градусів протягом 20-25 хвилин. Якщо рис почне пригоряти, накрити фольгою...
Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...
Крабові палички нарізати соломкою. Помідори нарізати соломкою...