Овочевий салат із свіжої капусти
з редискою
(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №363)

5 червня 2023р.
134


Свіжу капусту нашаткувати і прим’яти.

Огірок натерти на терці для корейської моркви, редиску натерти на дрібній терці.

Помідори нарізати невеликими кубиками.

Подрібнити всю зелень.

Все змішати в мисці і посолити.

Заправити салат олією і добре перемішати.


• капуста білокачанна – 600 гр.
• редиска – 5 шт.
• огірок – 1 шт.
• помідор – 3 шт.
• зелена цибуля – 1 пуч.
• кріп – 1 пуч.
• петрушка
• соняшникова олія
• сіль

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 9)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
90


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з томатами і моцареллою

Нарізати в’ялені помідори, додати часник, прованські трави, сіль і перець. Перемішати і додати оливкову олію...

Салат «Чотири овочі»

Моркву натерти на великій терці. Перець нарізати на широкі смужки...

КОТЛЕТИ З КУРЯЧОГО ФІЛЕ

Нарізати філе шматочками 1х1 см, цибулю подрібніть. Змішайте з яйцем, борошном, спеціями та подрібненою зеленню. Змоченими у воді руками сформуйте котлети, обкачайте в борошні та викладіть на добре розігріту пательню з олією. Смажте 30 секунд на великому вогні, тоді зменшіть вогонь та готуйте під кришкою 5 хвилин. Переверніть та смажте ще 5 хвилин з другого боку, до рум’яної скоринки. Смачного! ...

Тертий лимонний пиріг з сиром в духовці

Змішайте борошно з розпушувачем, сіллю, 200 г цукру та 10 г ванільного цукру. Додайте вершкове масло і жовтки, замісіть тісто. Розділіть його на дві частини, кожну оберніть плівкою та заберіть у морозильну камеру на 30–40 хвилин. Тим часом приготуйте начинку. Змішайте сир з 125 г цукру та ванільним цукром. Особливо збийте білки в пишну масу. Поступово додавайте цукор, що залишився, і продовжуйте збивати. Білкову масу вмішайте в сир...

Торт без випічки

Почнемо з желатину. Залийте його 100 мл холодної води. Добре перемішайте і залиште на пару хвилин. Підготуй форму для торта. Дно застеліть пергаментом, боки злегка змастіть рослинною олією і теж приліпіть туди шматочки пергаменту. Таким чином торт можна буде без праці витягти з форми. Для торта знадобиться два види печива: світле і темне. Нічого страшного, якщо буде печиво тільки одного кольору, але з двома кольорами...

Запіканка з кабачків, фаршу і сиру

Один кабачок (трохи більше середнього) натремо на крупній тертці, присолити (1/2 ч. лож.) і залишити на кілька хвилин. Коли кабачок виділить багато соку, добре відіжмемо. У фарш додамо натерту цибулину (на крупній тертці), посічену зелень, часник, сіль і перець. Добре перемішуємо, мясна складова нашого блюда готова! ...

Салат з курячим філе

Нарізати цибулю півкільцями, замаринувати на 10-15 хв. в оцті або лимонній кислоті і теплій воді Куряче філе нарізати невеликими кубиками, перець – невеликою соломкою...

Буряк по-корейські

Буряк відварити протягом 10-15 хвилин. нарізати соломкою або натерти на терці для корейських салатів...

Солені баклажани з морквою і селерою

Баклажани вимити, зрізати плодоніжки і кожен надрізати посередині вздовж. Опустити в киплячу підсолену воду (на 1 л води 20 г солі) і на слабкому вогні проварити близько 15 хв...

Салат з маринованими грибами

500 г курячого відвареного м’яса нарізати кубиками. Гриби нарізати шматочками...