Деруни з кабачків(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №37)

28 травня 2022р.
106


Такий варіант страви практично не відрізняється від дерунів з картоплі.

Почистіть 1 середній кабачок від шкірки та плодоніжки (зернята можете залишити). Натріть його на середній терці, посоліть та залиште настоятися, щоб виділився сік. Для цього можете пересипати кабачок у сито та залишити стікати.

Подрібніть небагато кропу, 2 пера зеленої цибулі та 1 зубчик часнику. Змішайте зелень з 1-2 яйцями, перемішайте, посоліть та поперчіть. Висипте туди натертий кабачок. До цієї суміші додайте 1,5 ст. л. борошна (можна трішки більше). Смажте на невеликому вогні.

Смачного!


• 1 середній кабачок
• 1-2 яйця
• 1,5 ст. л. борошна
• кріп, зелена цибуля,часник
• сіль,перець

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 6)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
60


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Курячі крильця з рисом у духовці

Розріжте крильця на 2 частини, залийте їх олією, додайте 1 ч. л. солі, перець та спеції. Перемішайте інгредієнти, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин. Тим часом підготуємо рис. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте кубиками. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте цибулю. Потім додайте моркву та готуйте ще 1 хвилину. Всипати промитий рис та перемішайте інгредієнти. Посоліть і поперчіть до смаку і зніміть сковороду з вогню. Змастіть...

Класична солянка з куркою

Куряче філе заливаємо водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо близько 25 хвилин, періодично знімаючи піну. У цей час подрібнюємо цибулю і всі види ковбас. Тонкою соломкою ріжемо солоні огірки. Нарізаємо маслини. У рослинній олії обсмажуємо цибулю до м’якості. Сюди ж відправляємо ковбасу і солоні огірки. Обсмажуємо все разом пару хвилин. Доповнюємо засмаження томатною пастою та розсолом. Тушкуємо 10 хвилин. Витягаємо...

Шарлотка з вишнею

Вишню помийте, видаліть кісточки і пересипте крохмалем. Для тіста яйця збийте з цукром і ванільним цукром до пишної піни. Додайте порціями просіяне борошно з розпушувачем, не перестаючи збивати. Тісто має бути однорідним та консистенції сметани середньої густоти...

Салат з пекінською капустою, куркою і ананасом

Куряче філе розрізати вздовж на 3 частини, натерти сіллю і приправою «Каррі» Обсмажити філе на олії з кожного боку по 5 хв...

Курячий суп з вермішеллю

Куряче філе промити, залити водою, додати цибулю та поставити на маленький вогонь. Довести до кипіння. Потім треба додати порізану кубиками картоплю та натерту моркву. Періодично слід знімати піну з бульйону. Варити ще приблизно 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати вермішель, спеції та зелень...

Салат «Вінок з креветками»

В глибокій тарілці листя салату в руколу поливаємо лимонним соком, солимо и додаємо трохи олії. Все перемішуємо...

Салат з куркою, огірком і зеленим горошком

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Рибний суп із консервованої скумбрії в олії

Візьміть продукти згідно з рецептурою. Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа. Картоплю поріжте досить крупно. Морквину нарубати товстими кружечками. З цибулини зніміть лушпиння і наріжте довільно. У товстостінну каструлю налийте гарячу воду і закиньте овочі. Додайте горошини перцю, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування коренеплодів. Коли овочі практично будуть зварені, відкрийте банку консервованої скумбрії і дістаньте рибу...

Баклажани, як гриби

Баклажани добре промити, відрізати хвостики, розрізати навпіл вздовж, потім кожну половинку також нарізати вздовж на 2-3 частини, в залежності від розміру баклажанів, нарізати досить крупними кубиками. Для того, щоб прибрати гіркоту з баклажанів, в миску влити 2 літри води, додати 1 чайну ложку солі, перемішати. Відправити баклажани в воду, залишити на 10-20 хвилин, потім баклажани відкинутим на сито і дати стекти воді...

Кавовий пиріг із шоколадом

Кількість цукру можна коригувати залежно від того, наскільки солодка випічка до вподоби. Змішати сухі інгредієнти: борошно, какао, сіль, розпушувач. Цукор перетерти з маргарином і яйцями. Змішати все з кавою, вилити суміш у форму. Покласти в духовку для запікання. Готовий корж щедро полити топінгом...