Салат з беконом і сиром(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №371)

11 липня 2023р.
17


Салат і помідори промити, обсушити.

В мисці змішати олію, лимонний сік, вичавлений часник, сіль, перець, трави.

Хліб нарізати невеликими шматочками, залити приготовленою заправкою.

Запікати при температурі 180 градусів 10 хв.

Тим часом обсмажити на сухій сковорідці нарізані шматочки бекону.

Дрібно нарізати пармезан, помідори розрізати на дві частини.

Нарвати листя салату руками, скласти в глибоку миску.

Додати помідори, бекон і сухарики.

Трішки полити оливковою олією і лимонним соком.

Посипати пармезаном, перемішати.

Подавати салат одразу, поки хрумкі сухарики.


• бекон сирокопчений – 150 гр.
• помідори черрі – 200 гр.
• салат листовий – 5-6 листів
• сир пармезан – 50 гр.
• батон – 100 гр.
• оливкова олія – 2 ст.л. + для заправки
• сік лимонний – 1 ст.л. + для заправки
• часник – 1-2 зубчики
• трави ароматні сушені – 1 ч.л.
• сіль
• перець чорний молотий

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 4)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
40


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Салат з куркою, виноградом і пекінською капустою

Виноград нарізати на чотири, капусту – соломкою, курку – середнім кубиком. Сир і яйця натерти на крупній терці...

Рибний суп із консервованої скумбрії в олії

Візьміть продукти згідно з рецептурою. Коренеплоди помийте щіткою та очистіть від шкірки за допомогою ножа. Картоплю поріжте досить крупно. Морквину нарубати товстими кружечками. З цибулини зніміть лушпиння і наріжте довільно. У товстостінну каструлю налийте гарячу воду і закиньте овочі. Додайте горошини перцю, злегка підсолити і розмістіть на плиті. Варіть на середньому вогні до повного приготування коренеплодів. Коли овочі практично будуть зварені, відкрийте банку консервованої скумбрії і дістаньте рибу...

Млинці з мясом і сиром

Змішати в мисці яйця, 1 ст. л. олії та молоко, збити вінчиком, поступово додаючи борошно. Посолити. У вас повинно вийти негусте однорідне тісто без грудочок. Подрібнити цибулю й обсмажити її на невеликій кількості олії...

Булочки з яблуком та корицею

Пресовані дріжджі залийте молоком. Всипте 1 ст. л. цукру та 3 ст. л. пшеничного борошна. Ретельно перемішайте, накрийте рушником і залиште на 10 хвилин. До дріжджової суміші додайте яйце, кукурудзяний крохмаль, ванільний цукор, сіль і пшеничне борошно, що залишилося. Замішайте однорідне тісто. Накрийте його та приберіть у тепло на 30 хвилин...

Салат з телятиною

Телятину відварити в підсоленій воді, охолодити в бульйоні. Відварити яйця...

Салат з картоплі і маринованих грибів

Відварити картоплю в мундирі. Охолодити. Нарізати більшими кубиками...

Лазанья з рибою і зеленню

Розігріти духовку до 200°С. Змастити форму для запікання олією. Філе риби нарізати тонкими скибочками. Зелень подрібнити...

Помідори фаршировані яловичиною і булгуром

Баклажан наколіть виделкою і викладіть на лист, застелений пекарським папером. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин до появи підпалин. Періодично відкривайте духовку та перевертайте овоч для рівномірного запікання. Готовий баклажан злегка остудити, а потім очистити від шкірки і видалити плодоніжку...

Запіканка куряча з овочами

Нарізати дрібно куряче філе. Натерти на великій терці сиру картоплю...

Салат з яловичою печінкою

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...