Салат з соленими огірками і
овочами без майонезу(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №372)
![]() | 11 липня 2023р. |
![]() | 53 |

Нарізати огірки і перець болгарський кубиками, помідори дольками.
Подрібнити горіхи.
Нарізати кріп і зелену цибулю.
В миску викласти квасолю, кукурудзу, нарізані овочі, зелень, подрібнені горіхи, вичавити часник, додати олію, сіль, перець.
Все добре вимішати.
Смачного!
• консервована кукурудза – 300 гр. (вага без рідини)
• перець болгарський – 250 гр.
• помідор – 150 гр.
• огірки мариновані – 250 гр.
• волоські горіхи – 50 гр.
• часник – 2 зубчика
• кріп – 1 пучок
• зелена цибуля – 1пучок
• рослинна олія – 2 ст.л.
• сіль
• перець
(всього голосів: 6)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
6 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Злити рідину з фасолі. Огірок порізати соломкою...

Приготувати фарш. Кукурудзяну крупу крупного помелу перебрати, замочити на 5-6 годин і зварити...

Почистити, нарізати на брусочки кабачок. Обсмажити на маленькому вогні 8 хвилин...

Порізати цибулю і часник на квадрати, обсмажити. Викласти туди ж м’ясо невеликими шматками, потримати ще пару хвилин на вогні. Додати подрібнену картоплю, перець, моркву, спеції за смаком...

Кабачки розрізати уздовж навпіл і видалити серцевину. Дрібно порізати цибулю. Болгарський перець – невеликими кубиками. Також дрібно порізати гриби. Сир натерти на крупній тертці. ...

Гриби очистити, вимити, помістити в каструлю і, заливши підсоленою теплою водою, довести до кипіння. Злити гарячу воду і додати 2 склянки холодної води. Знову довести до кипіння...

Великий качан капусти помити і розібрати на листя. Відварити капустяне листя в підсоленій воді протягом 2-4 хвилин. Потім за допомогою гострого ножа акуратно зрізати потовщену частину листя. Рис відварити в підсоленій воді майже до готовності. Відкинути на сито і добре промити...

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

Всі інгредієнти дрібно нарізати і змішати в мисці, додати квасолю. Заправити майонезом, добре перемішати...

Розбийте яйця в посуд, що підходить для готування в мікрохвильовій печі, додайте до них молоко і сіль з приправами, додайте нарізані помідори. Готуйте омлет у мікрохвильовці 5 хвилин на максимальній потужності. Коли він буде готовий, посипте його свіжою зеленню...