Курячі сердечка по-корейські(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №373)
![]() | 11 липня 2023р. |
| 1265 |

Курячі сердечка відварити в підсоленій воді.
Охолодити, нарізати на 2 частини.
Моркву натерти на терці для овочів по-корейські, цибулю нарізати півкільцями, подрібнити часник і петрушку.
Все викласти в одну тарілку, додати заправку (олія, оцет, спеції, сіль)
Заправити і перемішати.
Накрити і поставити в холодильник на 3-4 год.
• морква – 1 шт.
• цибуля – 1-2 шт.
• часник – 3 зубчика
• петрушка – 20 гр.
• рослинна олія – 3 ст.л.
• оцет (краще бальзамічний або винний) – 1,5 ст.л.
• перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
• коріандр мелений – 0,5 ч.л.
• сіль
• цукор – 0,5 ч.л.
(всього голосів: 15)
| СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
| 15 | 0 |
Всі рецепти
Салати
Перші страви
Другі страви
Випічка
Десерти
Консервація
Закуски
Дитяче меню
Корисні поради
Рейтинг рецептів
Пошук рецептів
У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Яйця відварити і охолодити. Огірки, помідори, яйця нарізати великими кубиками...

Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...

Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...

Малину необхідно добре промити. Найкраще, якщо ви заздалегідь приготуєте трохи підсолену холодну воду і помістите туди ягоди приблизно на пів години. Поки малина відмокає, підготуємо апельсин. Перекладаємо фрукти в каструлю або сотейник, відповідний для приготування на плиті, і додаємо цукор...

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...

Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...

Копчену курку розділити на шматочки руками. Нарізати ананаси на шматочки. Нашаткувати пекінську капусту. Відварити моркву, охолодити її, почистити і натерти на терці. Яйця відварити, охолодити, почистити і наперти на терці. Сир натерти на терці. Викласти салат шарами (краще використовувати кільце). На кожен шар зверху сіточку з майонезу...


