Курячі сердечка по-корейські(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №373)
![]() | 11 липня 2023р. |
![]() | 176 |

Курячі сердечка відварити в підсоленій воді.
Охолодити, нарізати на 2 частини.
Моркву натерти на терці для овочів по-корейські, цибулю нарізати півкільцями, подрібнити часник і петрушку.
Все викласти в одну тарілку, додати заправку (олія, оцет, спеції, сіль)
Заправити і перемішати.
Накрити і поставити в холодильник на 3-4 год.
• морква – 1 шт.
• цибуля – 1-2 шт.
• часник – 3 зубчика
• петрушка – 20 гр.
• рослинна олія – 3 ст.л.
• оцет (краще бальзамічний або винний) – 1,5 ст.л.
• перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
• коріандр мелений – 0,5 ч.л.
• сіль
• цукор – 0,5 ч.л.
(всього голосів: 2)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
2 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати крабові палички, помідори. З кукурудзи злити рідину. Нарізати дрібно кріп. З’єднати всі продукти, пропустити через прес часник, додати мелений перець і майонез. Перемішати...

Куряче філе відварити до готовності і охолодити (воду посолити) Курку і огірок нарізати кубиками...

Помідори пропустити через мясорубку. Баклажани очистити від шкірки, розрізати уздовж навпіл, засипати сіллю на 15-20 хвилин, щоб видалити гіркоту. Промити, обсушити, нарізати великими кубиками. Перець нарізати соломкою. Часник і гострий перець – довільно...

Маргарин потрібно добре розтерти з борошном. Додати майонез...

Мідій розморозити, обсушити й обсмажити в оливковій олії протягом 5 хвилин. Яйця зварити накруто, почистити і нарізати. Огірки помитий нарізати. Цибулю та кріп помити, обсушити й подрібнити. Капусту тонко нашаткувати. У салатнику змішати мідій, огірки, яйця, капусту, цибулю та кріп...

Горох промивають, заливають холодною водою в пропорції 1:2. Варять спочатку на сильному (до закипання), а потім на слабкому вогні 50-70 хвилин. За цей час кашу кілька разів перемішують, в кінці солять за смаком. Боби повинні розваритися практично до стану пюре. Якщо маса здасться рідкуватий, нічого страшного, в остиглому стані вона стане набагато щільніше. Каші дають трохи охолонути і перебивають заглибним блендером (або тиснуть толкушкой для...

Перше, що нам потрібно – сир. Зовсім не важливо якої якості: і кислий і не жирний і жирний, підійде будь-який. Зелень дрібно нарізаємо і додаємо до сиру...

Розріжте крильця на 2 частини, залийте їх олією, додайте 1 ч. л. солі, перець та спеції. Перемішайте інгредієнти, накрийте плівкою та залиште на 30 хвилин. Тим часом підготуємо рис. Моркву натріть на тертці, а цибулю наріжте кубиками. Розігрійте на сковороді олію, обсмажте цибулю. Потім додайте моркву та готуйте ще 1 хвилину. Всипати промитий рис та перемішайте інгредієнти. Посоліть і поперчіть до смаку і зніміть сковороду з вогню. Змастіть...

Приготувати тісто, перемішавши яйця, кефір, сіль, соду. Нарізати тонко капусту. Трохи протушкувати на сковороді. Викласти капусту у змащену маслом форму. Зверху залити тістом. На тісто покласти нарізане кубиками масло. Відправити до духовки і випікати при 180 градусах 40 хвилин...

Буряк відварити, охолодити, очистити і нарізати середнім кубиком. Викласти в миску. Додати консервовану квасолю, дрібно нарізаний часник...