Курячі сердечка по-корейські(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №373)

11 липня 2023р.
1265


Курячі сердечка відварити в підсоленій воді.

Охолодити, нарізати на 2 частини.

Моркву натерти на терці для овочів по-корейські, цибулю нарізати півкільцями, подрібнити часник і петрушку.

Все викласти в одну тарілку, додати заправку (олія, оцет, спеції, сіль)

Заправити і перемішати.

Накрити і поставити в холодильник на 3-4 год.


• сердечка курячі – 300 гр.
• морква – 1 шт.
• цибуля – 1-2 шт.
• часник – 3 зубчика
• петрушка – 20 гр.
• рослинна олія – 3 ст.л.
• оцет (краще бальзамічний або винний) – 1,5 ст.л.
• перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
• коріандр мелений – 0,5 ч.л.
• сіль
• цукор – 0,5 ч.л.

РЕЙТИНГ РЕЦЕПТУ
(всього голосів: 15)
СУПЕРНЕ ДУЖЕ
150


У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Літній салат з тунцем і авокадо

Яйця відварити і охолодити. Огірки, помідори, яйця нарізати великими кубиками...

Салат з квасолею, кукурудзою, копченою ковбасою і помідорами

Ковбасу і помідори нарізати кубиками. Дрібно порізати цибулю. Додати петрушку...

Зелений борщ

Картоплю помити, почистити та порізати середніми кусочками. Цибулю почистити та порізати дрібними кубиками...

Варення з малини і з апельсином

Малину необхідно добре промити. Найкраще, якщо ви заздалегідь приготуєте трохи підсолену холодну воду і помістите туди ягоди приблизно на пів години. Поки малина відмокає, підготуємо апельсин. Перекладаємо фрукти в каструлю або сотейник, відповідний для приготування на плиті, і додаємо цукор...

Курка запечена з хрусткою скоринкою

В мисці з’єднати олію, рідкий мед, паприку, каррі, сухий часник, перець і сіль. Добре перемішати. Це буде маринад, який зробить скоринку хрусткою. Курку добре вимити і повитирати паперовими рушничками. Потім втерти маринад ззовні і всередині курки. Залишити маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі. Але краще залишити на ніч в холодильнику...

Олів’є з червоною рибою

Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...

Салат з помідорами і крабовими паличками

Крабові палички нарізати кубиками. Перець нарізати соломкою...

Салат с квасолею і шинкою

Шинку нарізати соломкою. Сир натерти на терці...

Салат з яловичою печінкою

Для початку викладаємо печінку в ємність, наливаємо воду і ставимо на вогонь. Варимо до готовності; Відварений субпродукт остуджуємо і протираємо на тертці з великими зубцями; ...

Салат з копченою куркою, ананасом і сиром

Копчену курку розділити на шматочки руками. Нарізати ананаси на шматочки. Нашаткувати пекінську капусту. Відварити моркву, охолодити її, почистити і натерти на терці. Яйця відварити, охолодити, почистити і наперти на терці. Сир натерти на терці. Викласти салат шарами (краще використовувати кільце). На кожен шар зверху сіточку з майонезу...