Салат з хурмою і авокадо(Готуємо смачно: збірник найкращих рецептів. Рецепт №374)
![]() | 11 липня 2023р. |
![]() | 137 |

Куряче філе запекти чи обсмажити.
Приготувати заправку з оливкової олії, соку лимона і гірчиці.
Посолити, поперчити.
Авокадо почистити і нарізати тонкими слайсами. Збризнути соком лимона, щоб не потемніло.
Також нарізати куряче філе і хурму. Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
На тарілку викласти порвані листки салату.
Зверху викласти авокадо, хурму і куряче філе.
В середину салата викласти цибулю і полити заправкою.
• хурма – 1 шт.
• куряче філе – 1 шт.
• синя цибуля- 0,5 шт.
• гірчиця з зернами – 1 ч.л.
• сік лимона – 1 ст.л.
• оливкова олія – 2 ст.л.
• сіль
• перець
• листя салату
(всього голосів: 5)
СУПЕР | НЕ ДУЖЕ |
![]() | ![]() |
5 | 0 |
Всі рецепти








У вас є цікаві, і смачні і оригінальні рецепти і ви б хотіли, щоб вони були розміщенні у нас сайті? Надсилайте нам свої рецепти на електронну пошту і вони обов’язково будуть у нас опубліковані. При бажанні: публікуємо автора рецепту!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Нарізати помідори і плавлений сирок на кубики. Додати зубчик часника і сухарики...

Картоплю і яйця відварити. Всі інгредієнти нарізати на невеликі кубики...

До пошаткованої капусти додають сіль і потрохи вминають. Далі одразу перекладають у сухі чисті трилітрові банки: шар капусти, лаврове листя, кілька горошин духм’яного і чорного перцю, тмин, далі знову шар капусти. І так чергувати кілька разів. Добре втрамбувати капусту, щоб та пустила сік. У банку втиснути пластикову кришку, тільки перевернутим боком, і закрити капроновою кришкою. Банки одразу поставити на холод. Капусту в банках не перемішувати, не випускати гази...

Листя салату порвати руками. Нарізати помідори дольками...

Яловичину порізати на скибочки так, щоб вони були не товщі одного сантиметра. Приготувати маринад, змішавши терту цибулю з іншими інгредієнтами зі списку і приправами. Помістити в нього м’ясо і дати постояти кілька годин...

Змішайте легкий майонез, сметану та вершкове масло. У велику ємність просійте борошно з розпушувачем, добре перемішайте та додайте до борошна сметанно-масляну суміш. Замісіть тісто, сформуйте з тіста кулю, обгорніть харчовою плівкою та відправте до холодильника на 20 хвилин. Сир твердий натріть на середній терці, а зелень дрібно наріжте. Змішайте сир, зелень, яйця та сметану в одній посудині...

Баклажани порізати кружечками, посолити. Подрібнити перець, часник і томати, додати спеції. Помити овочі, обсушити, посмажити...

Підготувати дві ємності. Одну для борошна і сухарів, другу для збитих яєць. В кожну додати трохи солі і спецій...

У кефір кімнатної температури додати сіль, цукор та соду. Все ретельно перемішати та залишити на 5 хвилин. Поступово додаючи в борошно кефір, вимішати еластичне тісто. Сформувати з тіста кулю, покласти в миску, накрити харчовою плівкою і залишити на 10 хвилин. Тісто викласти в змащену олією форму і зробити на ньому 3-4 розрізи. Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці 35-40 хвилин...

Сир твердий наріжте товстою соломкою. Збийте яйця виделкою в окремій посудині. Борошно та сухарі висипте також у 2 окремі тарілки так, щоб було зручно обвалювати у них шматочки сиру...